Mit csináljak másképp?
Figyelt kérdés
A reggelim:70 g laktózmentes tej+kávé cukor nélkül+25 g zabpehely+90g mandulatej
Tízórai: 2 szelet pufirizs+pulykamell sonka
Ebéd:150 g afrikai harcsa+ 15 g kuszkusz
Uzsonna: 150 g afrikai harcsa+15 g kuszkusz
Vacsora: 250 g zsírszegény túró.
Az össz kcal 968+zöldségek. Viszont A makrokkal szerintem gond van. 46g zsír, 75g szénhidrát és 129g fehérje. Nem tudom, hogy mit csináljak máshogy, a tojásra allergiás vagyok, a csirkét meg nem bírom megenni.
Tanácsaitokat előlre is köszönöm.
Ja és, fogyás a cél, 168 cm 62 kg.
2020. máj. 12. 14:26
1/6 anonim válasza:
Remélhetőleg ez csak példanap és nem mindennapos. Ilyen alacsony energiabevitel mellett a test kvázi vészüzemre vált és tartalékol amit csak tud. Hány éves vagy és mennyit mozogsz?
2/6 A kérdező kommentje:
Neem ez az amit tartok, viszont zoldsegekkel megvan az 1200,jelenleg nem sportolok es 19. De a zsir es a szenhidrat szerinted milyen?
2020. máj. 12. 15:47
3/6 anonim válasza:
Nem túl sokat kell fogynod úgyhogy szerintem próbáld ki úgy, hogy 45 perc kardio, 240gszénhidrát,75-80g fehérje (gondolom izomformát is szeretnél nem csak csont és bőr lenni) 60gzsír. Ez kb 1700kalória és kb fél kiló minusz per hét ami nem jön vissza jojoban.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😍
2020. máj. 13. 08:09
5/6 anonim válasza:
Ha valóban fogyni akarsz, kerüld el a magas szénhidrátok diétákat, minél kevesebb szénhidrátot viszel be annál jobb. A fehérje legyen 1.2-1.6g/ testsúlykg, a többi energiát zsírból vidd be. A szénhidrát hormonálisan kedvezőtlenebb hatással van a fogyásra, mint a zsír.
6/6 anonim válasza:
A fogyásnak van trükkje. Semmiképp a koplalás. havi 2-3 kb. Nekemsikerült termékkel.. semmi mással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!