Mit csináljak másképp, mi nem jó? Hogy lehetne hatékonyabb? Miért nem történik semmi?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok 165cm 53kg lány.95 napja rendszeres testmozgást végzek:tornázok és futok.Hetente 1 néha 2 nap pihenőt tartok. Próbálok naponta 1508 kcal-t enni és 3-3,5 l víz. Viszont nem fogyok sehova. Formsodok az látszik , de nem izmosodok és nem fogyok. Lassan itt a nyár és 50-49 kg-ra szeretnék lemenni.Van még esélyem?2015. ápr. 7. 21:12
1/5 anonim válasza:
Egyrészt nincs túlsúlyod, tehát ne csodálkozz ha nem fogysz. Másrészt az izom nehezebb, mint a zsír, ezért ha adtál is le valamennyi zsírt, az izommá alakult. Ezért csak formálódsz, míg a mérleg eredménye nem változik. Nem a súlyt kell nézni, hanem a külsőt.
2/5 anonim válasza:
Hova fogynál tovább, főleg, ha némi izmot is összeszedtél a minimálison kívül? 1500 kalória pedig nem olyan kevés, hogy láthatóan fogyj, amikor már nem igazán van miből...
3/5 anonim válasza:
1500 kalóriával csak stagnálsz, mivel nincs túlsúlyod. Ha fomásodsz, az jó, valószínüleg izmosodsz is. Ne a kilókat nézd! Ha izmosodsz, akkor nehezebb leszel, mert az izom nehezebb mint a zsír. Szerintem kicsit csökkentsd a kalóriabeviteled és válts mozgásformát, ne mindig ugyanazt csináld.
4/5 anonim válasza:
Itt a példa, hogy ne a kilókban várd a csodát!
5/5 anonim válasza:
előző voltam, nem tudom hogy azt a képet adja-e be, amit én szeretnék. Szóval erre gondoltam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!