Ha 1300-1500 kcal mellett nem fogyok, akkor mi bajom van?
Figyelt kérdés
Ha kell, leírom a mai és tegnapi étrendet, de ez nem fér a fejembe. Naponta 30-40 perc intenzív torna megy, a szénhidrát kb. 120-150 g, fehérje elég, mégsem csökken a hurkáim mérete semmit egy hónap alatt. Csak fittebb lettem. Ha csökkentem a kalóriát, éhezem, és nem akarok izomból fogyni. Mit csinálok rosszul? 38 éves vagyok, és nő.2020. máj. 11. 17:28
11/14 anonim válasza:
Én vagyok a 10-es válaszóló. Sajnos az előző profilomból kiléptem, és egy másik, nagyon régi emailemhez volt hozzárendelve, a jelszavát egyiknek sem tudom. Szóval ha szeretnél itt kérdezz nyugodtan
12/14 Tabbouleh válasza:
Azt vágjátok, hogy túlműködése van és béta blokkolót is szed? Sajnos már eléggé ismerem ezt a betegséget.
Szerintem jó az, amit most csinálsz, csak egészítsd ki egy jó nagy sétával, mondjuk a gyerekeiddel. Ne vidd lejjebb a kalóriákat, mert egy idő után 1200 kcallal sem fogsz fogyni. Akkor meg leviszed 900ra..? Butaság.
A szénhidrát jónak hangzik, a fehérjét nem írtad pontosan. Esetleg ha a zsírt vinnéd lejjebb, és a szénhidrátot kicsit feljebb?
13/14 A kérdező kommentje:
Zsír 50-60 g, fehérje 80-90. Köszönöm mindenkinek a választ!
2020. máj. 20. 23:38
14/14 A kérdező kommentje:
Update: 1200-1300 kalória bevitel és 200 kalóriát égető torna mellett végül beindult a fogyás, 1-1,5 cm-rel csökkent a körfogatom mindenhol.
2020. jún. 13. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!