Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 600 kalória mennyinek...

Napi 600 kalória mennyinek számít?

Figyelt kérdés

Kb ennyit viszek be naponta,nem eszek sokat,nem is vagyok annyira éhes,de két naponta kocogok,kb fél-háromnegyed órát(több nem megy, kezdő vagyok).Inkább teákat iszok,nem ízesítem meg,kávét is pötyivel és növényi tejjel.

Kb napi kétszer-háromszor eszek,tenyérnyi kajákat,de úgy érzem,hogy sok az amit eszem,mert nem végzek fizikai munkát,inkább csak ülök és gépezek azokon a napokon amikor nem mozgok,és kicsit úgy érzem,hogy nekem nem kell több egy napi bögrés levesnél,meg egy marék párolt zöldségnél :/,jó tegnap betoltam egy nagy tál fagyit,ami miatt bűntudatom van,de ma lemozgom.

Egyébként elég husis vagyok,kb 77 kg,175-180 cm,a lábam viszont izmos,de akkor is egy hústoronynak nézek ki :/

2020. ápr. 28. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezt sikerült jól leírnom :D Szóval három tenyérnyit eszik.
2020. ápr. 28. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
600 kalória bevitelét/ nap, jó nagy ostobasàgnak hívjàk. A fogyàshoz nem éhezésre, és a tested fokozatos leépítésére van szükség. ÉLETMÓDVÀLTÀS.
2020. ápr. 28. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Es mióta eszel napi 600 kalóriát? Tegnap óta?
2020. ápr. 28. 22:28
 14/15 A kérdező kommentje:
pár hónapja
2020. ápr. 28. 22:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sürgősen nézesd meg a pajzsmirigyedet.
2020. ápr. 29. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!