Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez milyen aktivitásnak számít?

Ez milyen aktivitásnak számít?

Figyelt kérdés

Helloka, súlytartás kapcsán szeretném ha segítenétek, hogy milyen aktivitásra állítsam be az adatbázist ahol számoltam eddig a dolgokat és utána olyan hozzávetőlegesen mondjátok meg nekem ti melyikre tippeltek légyszi :)

Egyetemista vagyok, tömegközlekedek főleg, de általában az átszállásokat kerülöm így onnan begyalogolok mindig suliba. Ez alatt azt értem, hogy mondjuk nem szállok át a négyesre a kettes metróról ha a kálvinra megyek, hanem az astoriától sétálok meg ilyesmi.

Ami a sulim közelében egy-kettő megállónyira van azt mindig gyalog teszem meg, plusz mivel anyukámtól távol vagyok / :((( / ezért sok dolgot lótifutiban én végzek.

Emellett büfében dolgozom heti egy-két nap ami persze nem pusztán szendvics kiadásból hanem a vendégek malackodásainak eltakarításából is áll.

Szóval én úgy gondolom bármennyire is üldögélek az órákon azért az ülő életmódot kicsit kizárhatom.

Bónuszként heti kétszer futok plusz elkezdek valami küzdó sportot, de azokat külön számítom hozzá mert változik az idő függvényében hogy jutok el odáig hogy mozogjak a szabad perceimben.

Kb havi egyszer-kétszer lerendezek egy töltőnapot, ami ilyen normális keretek között zajló szénhidrátelborulásom, hogy több erőm legyen futni.

Persze ez nem ilyen plusz 3000kcal, hanem ilyen 1700kcalon /ami durván a keretem lenne ülő életmóddal/ felül csipegetek buliban partymixet. Az a jó, hogy elkapatni magam nem szoktam, tudom mikor van az amikor még nyúlnék a sütiért de miután megeszem csikar a gyomrom, így a nassolásom is igen diszkrét.

A normál étkezésem egészégtudatos, már vagy fél éve kiűztem az életemből a gyorskaját, üdítőt, finomított lisztes dolgokat.

Szóval nem magamat fényezem, csak gondoltam részletesen körülírom.

Átlagos aktivitás + heti sport rászámolva reális?

2018. szept. 1. 08:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, reális. :)

Ha mégis fogyást/hízást tapasztalsz, akkor úgyis tudsz korrigálni rajta +- irányba.

2018. szept. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!