Napi 600 kalória mennyinek számít?
Kb ennyit viszek be naponta,nem eszek sokat,nem is vagyok annyira éhes,de két naponta kocogok,kb fél-háromnegyed órát(több nem megy, kezdő vagyok).Inkább teákat iszok,nem ízesítem meg,kávét is pötyivel és növényi tejjel.
Kb napi kétszer-háromszor eszek,tenyérnyi kajákat,de úgy érzem,hogy sok az amit eszem,mert nem végzek fizikai munkát,inkább csak ülök és gépezek azokon a napokon amikor nem mozgok,és kicsit úgy érzem,hogy nekem nem kell több egy napi bögrés levesnél,meg egy marék párolt zöldségnél :/,jó tegnap betoltam egy nagy tál fagyit,ami miatt bűntudatom van,de ma lemozgom.
Egyébként elég husis vagyok,kb 77 kg,175-180 cm,a lábam viszont izmos,de akkor is egy hústoronynak nézek ki :/
A 600 kalória konkrétan éhezés. A combról meg annyit, nekem volt kockahasú barátnőm akinek összeért, nert nem csak a zsír határozza meg, hanem a genetika is.
Egyél MINIMUM 1500 kalóriát, ha napi szintem mozogsz akkor jó az 2000-nek is, es lassan, egészségesen, önsanyargatás nélkül fogyj le, mert csak úgy marad tartós.
Csak az alapok, tudod: jóleső mennyiségű, kardio és erősítő mozgás amit élvezel (nem csak a kondiban lehet ám), tiszta étkezés változatos alapanyagokból, vízivás (vagy tea), cukros és műkaják kihagyása. Ennyi. Semmi önsanyargatás, ezzel lassan, kb heti fél kilós fogyást érsz el, mellette izmosodsz, formásodsz, es fél-1 éven belül csinos leszel:)
Sok sikert:P
Az én véleményem, hogy súlyosan elszámolod magad, ha szerinted csak ennyit eszel.
Napi 3 kicsi tál étel bármi is van rajta biztos hogy több.
Nézd, a zsemle kb. 150-250ig terjedhet nyilván ezer fele van
Egy csirkecomb is megvan 200-300 szinten elkészítéstől mérett is függ persze
A zöldség elég tag fogalom de egy 150et arra is számíthatsz nyugodtan
Ha esetleg ittál kv-t Növényi tejből ezer fele van de decije 70 kcal kb
És arról ne feledkezzünk meg hogy ez csak egy nap ég tányér étel és eddig 3rol volt szó
Egyébként YAZIO-vak számoltam ki
Nem tudom hogy számolod de csak egy fele képben lehet pontosan:
Készítésekor minden alapanyagot (meg az olajat is) lemered egyesével megnézed és összeadód a többi az én szamolasommal együtt is csak találgatás.
De ez mindegy is ha fogyni akarsz sem szabad 1200 alá menni meg végső esetben sem és maradj az egészséges ételeknel és ennél mozogj sokkal többet
Én is yazioban számolom,de sok az eltérés :/ mindig egy százassal többet rászámolok,pár napja megvolt az ezer kalória,akkor háromszor ettem,de sok esetben kétszer,mert nem bírok enni.Reggel eszek egy margarinos kiflit,az legyen 200 kalória,nem tudom,mellé egy insant kávét az 74 kalória,utána már csak valami zöldséget eszek,vagy még egy két instant kávé.
Igazság szerint nem merek többet enni,mert egy éve hirtelen meghíztam,pedig nem ettem szarokat,és azóta nagyon nehezen megy le.A családban egyébként pajzsmirigy betegség van,anyám is beteg,nem tudom,hogy lehet e köze a súlyomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!