Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Finom és már kipróbált fogyókú...

Finom és már kipróbált fogyókúras palacsinta receptet irnatok? Amit vacsorára is lehet enni Ti h szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
Más receptet is szívesen várok , nagyon sok olyan sütit és kulonfele ételt készítettem már internetes recept alapján de borzasztoak lettek
2020. ápr. 21. 18:23
 1/8 anonim válasza:
100%

Mi úgy csináltuk, hogy több tejet és vizet adtunk bele, így a tészta egyáltalán nem lett zsíros.

Lekvár helyett reszeltünk bele almát, így egyáltalán nem hízlal.

Jó étvágyat

2020. ápr. 21. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Banános palacsinta: 1 nagy banán, 2 tojás. Kis amerikai palacsintákat szoktam belőle sütni, nagyon finom.
2020. ápr. 21. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Az utolsót kiegészíteném annyival, hogy egy pici sütőport érdemes belerakni, és 2 oldalú sütőben (pl gofri sütőben) sütni. Én kókusz zsírba szoktam holland kakaóport tenni és egy kis étcsokit olvasztok bele, ebből teszek rá egy keveset.

De vacsorára annyira így sem ideális, inkább reggelire.

2020. ápr. 21. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam bele sütőport rakni, és sima palacsintasütőben szoktam kisütni, mindig nagyon jól sikerül, igazából nem lehet elrontani.
2020. ápr. 21. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Ohh de, nekünk sikerült :D Csak úgy sikerült, ahogy leírtam, de úgy nagyon jó lett. Persze, kinek mi, érdemes kísérletezni.
2020. ápr. 21. 21:14
 6/8 anonim válasza:
Én is ugyanígy 1 banán, 2 tojás alapján csinálom, de teszek bele 1 evőkanál zabpelyhet is
2020. ápr. 23. 00:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Bár nem palacsinta, de diétás, én almáslepényt szoktam olyan tésztával, hogy 25 dkg teljes kiőrlésű liszt, 25 dkg zabpehelyliszt, 25 dkg vaj/margarin, 1 tojás, pici só. Az almát (cca. 1,5 kg) lereszelem, de csak fahéjat teszek bele, úgy párolom. Egy szelet így kb. 150 kcal.
2020. máj. 7. 06:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Az almáslepényhez annyi, nyilván a tészta nehezebben kezelhető, de finom. Ezzel a tésztával kekszet is szoktam csinálni, begyúrom, teszek bele 1 ek. sztíviás cukrot, fahéjat, kinyújtom, szaggatom kerekre, kisütöm. Jah, és szoktam bele tenni 1 csomag sütőport. De szerintem ez el is hagyható.
2020. máj. 7. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!