Találtam egy receptet diétás palacsintához ami a következő:
8 DARABHOZ!
1 banán
2 tojás
2 evőkanál kókuszolaj
Én úgy számoltam hogy ez olyan 225 kalória körül lehet (a kókuszolajat nem számoltam bele) Az lehetséges hogy 1 darab palacsinta kb 30 kalóriát tartalmaz? Ezt fogyaszthatom ebédre is? Jól számoltam a kalóriákat?
Azt elfelejtettem hogy a kókuszolajat tudom esetleg olcsóbb de diétás valamivel helyettesíteni?
2017. júl. 10. 01:55
2/8 .,,.,,.,, válasza:
Én nem tudom neked kiszámolni, csak azt szeretném megkérdezni hogy te hogy csinálsz 8 darab palacsintát ezekből?
2017. júl. 11. 01:15
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy,hogy egy darab körülbelül egy női tenyér méretű.
2017. júl. 12. 17:32
4/8 anonim válasza:
Ebből palacsinta lesz?
ez inkább kókuszolajos-tojásos banánmassza :)
2017. júl. 13. 15:05
5/8 anonim válasza:
most ettem meg 2 palacsintát.
banános joghurt össze keverve fehérje porral, ezzel fogod megtölteni. vagy natur joghurttal kevered, sovány túró, diétás lekvár, mogyoróvaj stb. ezek is jók
tésztához: 3 tojás, 2 sárgája, 10g kókusz zsír, vagy olaj. 1 késhegynyi só, 150 liszt v. zabliszt, 4 deci víz v. tej.
könnyen el lehet cseszni a sütést és a zabliszt miatt könnyen szétesik, száraz ízű lesz magában
2017. júl. 14. 14:02
6/8 anonim válasza:
ja és még megy bele méz is , cukor helyett.
2017. júl. 14. 14:03
7/8 anonim válasza:
A legkalóriadúsabb összetevőt hagytad ki. Az a 2 evőkanál kókuszolaj legalább 220-250 kalória.
2017. júl. 14. 21:16
8/8 anonim válasza:
Ja és mégg annyit, hogy a kókuszolaj csak egészségesebb, de nem diétásabb, abban is 9kcal/gramm van, mint a többi zsiradékban. A zsiradékot nem számolni a legnagyobb diétás baklövés, amit el lehet követni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!