Hogyan segíthetnék Anyának kiszámolni, mennyi volt 6 db palacsinta tápértéke?
Sikeresen megevett 4 db túrós és egy kakaós,meg egy üres palacsintát. Mivel én nem ehetek ilyen dolgokat, nem tudom, a hozzávalók arányának pomtos ismerete nélkül hogy számoljam neki ki, mert hozzám fordult segítségért: én régóta egészségesen eszem
Az tuti,hogy olajban sült, fehér lisztes, cukros volt.
Nem túl nagyok, én a biztonság kedvéért ráhúztam az érték saccolására. Ti mit tennétek? Myfitnesspal nem igazán mutat ilyen ételt, a kalóriabázis nem tudom,mennyire megbízható. Ezt a 6 db-ot, ha 2400 kcal körüli értékre saccoljuk, túl nagy szerintetek?
Ennél a kérdésnél a 3-as választ nézd meg, ott meg vannak adva a kalóriaértékek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas_..
De garantáltan nincs 2400 kcal, még a fele sem.
20 dkg lisztből, 0,5 liter tejből, 2 tojásból (ez az alaprecept) kb. 15 palacsinta lesz. Ehhez jön az olaj. Kérdés, hogy úgy sütitek, amihez csak az elején adtok olajat, vagy úgy, hogy minden 2-3. között olajozzátok. Ezek alapján kiszámolhatod.
A palacsinta darabjába, ha olajjal felszívott van vagy 300 kcal az tuti.
2000 kcal biztos meg volt.
Köszönöm szépen, akkor kb. jól számoltam.
2400 ezek alapján lehetett, nem?
Ne írjatok már hülyeségeket!
Egy üres palacsinta 100 kcal körül van, 200 akkor lehene, ha minden egyed palacsinában egy evökanál olaj is lenne, az meg egyszerüen lehetetlen, akkor a palacsintából folyik ki!
Kérdezö; ne stresszeld meg idegesítsd anyukßadat, az egész, amit evett 1200-1400 kcal közt lehet, ennél nem több.
Javaslom a kaloriabazis.hu használatát, ott ki lehet normálisan számolni a kalóriákat és nem horrorszámokat kell tippelni, aminek semmi valós alapja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!