Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel le tudok fogyni 14 kg-ot?

Ezzel le tudok fogyni 14 kg-ot?

Figyelt kérdés

Napi edzésem nagyjából ezekből áll:

30-60 mp plank

30mp terpeszugrás

30mp váltott lábas "ugrálókötelezés"

20mp "fenékrugós" futás

20mp térdemeléses futás

16x hasprés

18x "superman" póz

18x lábfelhúzásos hasprés

16x hátonfekve páros lábemelés

20-40db guggolás (a térdemtől függ mennyit bírok)

Viszont mellette sajnos, elég sok egészségtelen dolgot eszem/iszom. Heti 1-2x kisebb csoki, sok kenyér, és jó otthoni ételek (pörköltek például, és tésztás ételek). A folyadék bevitelem 90%ban üveges teákból áll, és 2 bögre natúr, filteres zöldteából. Vízet sajnos nem igazán iszom.

Esetleg így sikerülhet lefogynom 14 kg-ot ? (Próbálok az étkezésemen változtatni, csak most kezdtem el 3 napja és nehéz)

És általában sokat sétálok, van hogy napi 10km-t is, csak hát a jelenlegi helyzetben nem lehet.

2020. ápr. 10. 23:24
 1/3 anonim válasza:
63%

Kis változást lehet elérni úgy, ha eddig nem mozogtál és most mégis beiktatod sportot. Azonban ahhoz amit te szeretnél, sajnos a kajára sokkal inkább figyelni kell. De ahogy látom ezzel te is tisztában vagy.

Tudom, hogy nem mindenkinek megy le pl. a víz olyan egyszerűen, de érdemes lenne megerőltetni magadat. Próbáltál esetleg citromot tenni bele? Vagy ha az nagyon nem, akkor narancsot?

2020. ápr. 11. 01:39
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen biztos,hogy nem. A kondid jobb lesz, de ennyi. Önmagában ez a mozgásmennyiség az 5 éves gyerekem napi edzése. A napi 10 km i scsak akkor hatásos, ha gyors tempójú. Nekem a 10 km kb 1 óra sétaidő. Amíg az étkezést nem teszed rendbe,addig 10x ennyit is mozoghatsz, fogyni nem fogsz. A cukrot és a fehérenyeret zárd ki. A pörköltet nyugodtan megeheted, pláne ha egészséges olajjal (pl dió, tökmag stb)készült. Edd csak savanyúsággal. Készíts otthon teát sztíviával.
2020. ápr. 11. 07:20
 3/3 Tanker27 válasza:
Én sem ittam régen vizet, de ettől egészségtelennek éreztem magam, ezért elkezdtem csak vizet inni. Három nap alatt megszoktam. Néha iszok mást is, nem arról van szó, hogy nem lehet, de legtöbbször vizet iszom. Amíg hozzaszoktattam magam, addig viszont csak és kizárólag vízből állt a folyadekbevitelem. Azóta nem vagyok olyan kívánós. Étkezés előtt megiszok egy nagy pohár vizet, így valamivel kevesebbet eszem. Illetve az üdítőkben elég sok kalória van, emiatt is jobb a víz. Én sokkal jobban érzem magam, mióta sok vizet iszom. A natúr zöld teák nagyon jók. Szerintem ne zárd ki az életedből azokat az ételeket, amiket szeretsz, inkább figyelj a mennyiségre. Az edzéshez annyira nem értek, abban nem tudok segíteni. Ezek csak tippek, a saját véleményem, nekem bevált.
2020. ápr. 13. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!