Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan kezdjem úrja?

Hogyan kezdjem úrja?

Figyelt kérdés

Próbálom össze foglalni nagy vonalakban. Szeretnék újra fogyni tavaly 11kg-t fogytam és eléggé meglátszik rajtam tartom is a súlyt. L-es mérettől M-re fogytam. Nadrág méretből 1v2 ez attól függ milyen fajta farmer. Kalória számolós módszert használtam és a kalória bázis című appot. Úgy gondoltam folytatom meg legalább 15 kg-t szeretnék fogyni. Homokóra alakom van és magas is vagyok 175cm ezért eloszlik nagyjából a fölösleg leginkább a hasamon van és a csípőmon de onnan is sikerült fogyni(oda is hízok). Jártam edzeni de ez most nem lehetséges. Úgy gondoltam már szép az idő elfogok járni biciklizni,múlt hétvégén voltam is. De itthon is kéne tornázni edzeni és van egy videós lány sztem lehet valaki ismeri Chole Ting neki ugye vannak ingyenes edzés programjai és abból kettőt néztem ki magamnak (a végre belinkelem) arra gondoltam valamelyiket megcsinalom. Úgy szeretném csinálni, hogy kB. 1500 kalória régen is így csináltam de volt mikor túlzásba vittem (és csak 1000 ettem de észhez tértem) szóval 1500 kalória( plusz, mínusz) plusz Chloe egyik edzése. Ez így lehetséges, hogy újra elkezdjek fogyni?

Az, h milyen ütemben az nekem mindegy mert ezt úgyse tudom olyan szinten befolyásolni és egészségesen szeretném csinálni . Most így - 11kgvel már jobban érzem magam sokan mondták "jaj de sokat fogytál, de csinos vagy" és ezek sok erőt adtak. Sajnos lelki okok miatt híztam meg volt egy nagyon nehéz 3 évem és ez nagyon rosszul esett nekem lelkileg nagyon sok dolog amit velem tettek. De szerencsére ez már a múlté túl tudtam magam tenni . Ezután az érzelem áramlat után azt szeretném kérdezni ez így lehetséges ez? Ha így csinálom?

[link]

[link]

Ezekre a programokra gondoltam sok videót láttam azokról akik megcsinálták vagy Chloe berakta a videóiba őket.

Édességeket nem szoktam enni mert nem is szertem őket és nagyon sok allergiám van. Aki tud segíteni nekem vagy bármi tanácsot adni azt megköszönöm.

L.

#fogyás #kalória #kalóri számlákás
2020. ápr. 9. 22:14
 1/2 anonim válasza:
100%

Szia! Én is használom a KalóriaBázis nevű appot. Nekem nagy segítség. Eddig már sikerült fogynom 2,3 kg-ot, pedig csak hétfőn kezdtem el. Én naponta 4x edzek, szintén Chloe Ting videói alapján. :D

Én ezt a 2 videót szoktam tőle csinálni.

Ez hasizomra van.

https://www.youtube.com/watch?v=2pLT-olgUJs

Ez pedig fenékre.:D

https://www.youtube.com/watch?v=9SuTAxJGQuY

ezen kívül még csinálok egyet:Alexis Ren-től

https://www.youtube.com/watch?v=cbCt69XAUKA

reggel 1 Alexises és egy Booty Chloe-tól

délután pedig az ABS (hasizom) és a Booty.

Először majd meghaltam, de kezdek hozzászokni.

63 kg voltam :} most 60,7 kg vagyok

Sok sikert!!!!

(Egyél sok fehérjében gazdag ételt!:D Segít az anyagcserében és az éhségben.:} )

2020. ápr. 12. 01:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sok sikert.
2020. ápr. 12. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!