Hogyan kezdjem el a cukormentes életmódot? Tippek tanácsok?
Figyelt kérdés
Akik tudnak erről valamit kérem írják le...és a Norbi Update tényleg teljesen cukormentes?2014. nov. 30. 17:56
1/7 anonim válasza:
Ha nem vagy cukor beteg, akkor sehogy. A szervezetnek szüksége van a cukorra is, hogy termeljen inzulint. Ne akard tönkre tenni a szervezetedet.
2/7 anonim válasza:
A norbi update egy nagy sz*r. A zsírszegény krémtúrójukban így kezdődik a felsorolás az összetevőknél: tejszín. Akkor mi a francért zsírszegény??? Házilag tényleg el tudom magamnak készíteni diétásan, tejszín meg mindenféle felesleges adalékanyag nélkül. Vagy ott van a zero cukor nevezetű termékük. Az összetevőknél így kezdődik a felsorolás: 99% kristálycukor (múltkor olvastam az update boltban). Tessék? Tehát 99%-ban sima cukrot árul, amit pofátlanul elad majdnem 2000 Ft-ért?! Sokáig igen, Én is ettem ritkán Norbis péksüteményeket, de amióta láttam jó pár terméknél az összetevőket, azóta nem. A péksüteményeknél meg sehol nincs feltüntetve az összetevő, tehát abba meg ki tudja mi lehet? Ugyanaz az mint ami a normál pékárukban van, véleményem szerint csak még plusz felesleges adalékanyagokkal. Tehát mivel otthon is el tudsz készíteni kis millió édességet, a Norbi update meg egy átverés+méregdrága, egyáltalán nem éri meg vásárolni tőlük. Felesleges pénzkidobás.
3/7 anonim válasza:
Vagy is nem a zero cukor termékük tartalmaz 99% kristálycukrot hanem a negyed kanál cukor termékük.
4/7 anonim válasza:
Nincs szüksége a szervezetnek cukorra, összetett szénhidrátból(keményítő) az emésztés folyamatán keresztül glükóz(=szőlőcukor) keletkezik. Cukor helyett használj folyékony édesítőt vagy valamilyen természetes cukoralkoholt vagy steviát.
5/7 anonim válasza:
Nem cukormentes kell, hanem gyors szénhidrátokban szegény.
Miket eszel/iszol most?
Néhány általános tanács:
Fehér kenyér helyett rozsos, TK, tönkölybúzás.
Fehér rizs helyett jázmin vagy basmati.
Ha teázol, fokozatosan csökkentsd a hozzáadott cukrot, de vannak olyanok is, amikbe nem is kell édesítés.
Kerüld a light termékeket, azokban rengeteg plusz cukor van, hogy pótolják a zsírcsökkentés miatti ízromlást.
6/7 anonim válasza:
Te valami fogyatékos lehetsz első! Egyáltalán semmilyen szempontból nincs szükségünk finomított cukorra.
7/7 anonim válasza:
"negyed kanál cukor"
Ára: 1199Ft /500g
495g kristálycukor 200Ft (bolti, nem kereskedelmi)
5g egészségtelen szukralóz 90Ft (szintén nem nagykerár)
Ezt a hasznot nevezem! Így tényleg lehet fogyni, hisz nem marad pénz kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!