Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ti beleszámoljátok azokat a...

Ti beleszámoljátok azokat a kalóriákat amiket megisztok?

Figyelt kérdés

Nyilván nem cukros üdítőkre gondolok, de pl kávézom elég sokat (tanuló vagyok), és ebből egy nap 200-250 kcal összejön (tejjel iszom). Ti ezt beleszámolnátok? Ha elvileg 1100 kalóriát kell ennem naponta heti 0.5 kg fogyáshoz, akkor ezen kívül 900 körül ehetek csak?

Vagy amit italként viszek be másképp “hasznosul”/“épül be”?

Emellett szoktam inni minden nap zöldteát is a vízhajtó hatása miatt citromlével, ez szintén 30 kcal körül van.

2020. márc. 10. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen számolni kell az italokat is, nem épül be máshogy csak azért, mert folyadék.
2020. márc. 10. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A kalória számlálás lényege, hogy minden bevitt kalóriát számolni kell. Mindegy, hogy eszed, iszod, nyalogatod.
2020. márc. 10. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kalóriát számoltam, akkor természetesen beleszámoltam azt is, amit megittam, ahogy kajáknál is lemértem mindent grammra, úgy számoltam. (Persze ezt csak eleinte, míg kb meg nem tudtam becsülni, mennyit ettem meg nem láttam, hogy a bevitt mennyiség jó lesz-e, fogyok. Utána már nem mértem annyira szigorúan)

1100 kalória amúgy nagyon kevés, inkább mozogj többet.

2020. márc. 10. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem látják, hogy megeszed, akkor nem hizlal, úgyhogy én zugevő vagyok és semmit sem számolok bele!

...kb. ennyi értelme volt a kérdésednek

2020. márc. 10. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen mindent bele kell számolni, aminek energiatartalma van.

De az 1100 kcal nagyon kevés. Az alapanyagcseréd alatt van. Ha lecsökken az alapanyagcseréd, utána már kevesebbtől is hízni fogsz.

Ha nincs rajtad sok fölösleg, akkor nem a heti fél kiló fogyást kell célul tűzni.

2020. márc. 10. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen! Például a 100% narancslében is van szénhidrát!
2020. márc. 11. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:

En is mindent beleszamolok, kokusztejjel is ihatod a kavet, 20 kaloria van 100 ml-be. ;)

Ha a zold teat teljesen izesites nelkul iszod 0 kalorias. Apro valtoztatasok, de sok kaloriat lehet igy sporolni. Vaaagy, en szereztem be 0 kalorias edesitot, semmi mellekize nincs, stevie+ eritrit 4:1 aranyu kevereke. :)

27N

2020. ápr. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!