Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy kezdjek el kalóriát...

Hogy kezdjek el kalóriát számolni?

Figyelt kérdés

Az éhezést jobban bírom mint a minden mentes diétát. Az oke ha valamire rá van írva hany kalória, de amit fozok azt hogy számoljam ki ? Mennyi kalória kell ahhoz h fogyjak fogalmam nincs mennyit viszek be....

Mai egésznapos kajam:1 pékáru, rizs hússal, 2 szelet pirítós kenyér, csak víz és 2 kávé

Alltalaban igy szoktam enni , a túl zsíros olajos eteleket amúgy se bírom . De valami nem jó mert ezzel az étrendemmel 15kg szaladt fel rám bő fél év alatt . Azóta próbálkoztam diétával de nem bírom ezeket a salátákat, teljes kiötlésű dolgokat inkább kevesebbet eszem .

2020. márc. 9. 23:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a pld. kaloriabazis.hu-n.

Egyébként ez elég kevésnek tűnik, viszont nagyon rossz összetételű, hogy majdnem csak szénhidrát, ráadásul egy falat zöldség sincs benne.

2020. márc. 10. 01:47
 2/2 anonim ***** válasza:

A tk. dolgokat én sem szeretem, nem is eszem. Salátát se gyakran, viszont zöldségeket minden nap, nem keveset. Nyersen, párolva, wokban sütve, főzelék, leves formájában.

Ha magadnak főznél és kalóriákat szeretnél számolni, egyszerűbb ételekben gondolkodj, amikben nincs túl sok összetevő. Egyél több fehérjét és zöldséget, és ahogy az előző írta, használj valamilyen kalóriaszámláló oldalt, azok segítenek belőni, mennyi kalóriára és milyen makrókra lenne szükséged.

2020. márc. 10. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!