Túl sok volt ez mára?
Figyelt kérdés
reggeli: 200kcal puffasztott rizs
ebéd: zöldségleves (brokkoli, sárgarépa)
vacsi: 2 nagy sós perec
innivaló: 1.5 liter tea édesítőszerrel
Tudom, hogy a vacsora nagyon sok. A reggelin kívül a nap további részében nem tudtam pontosan kcal-t számolni.
16/L, fogyás céllal
2020. febr. 7. 20:24
1/5 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy nem sportolok.
2020. febr. 7. 20:30
2/5 anonim válasza:
Nem lehet megmondani, hogy nagyon sok -e, hiszen semmi adatot nem adtál meg. Viszont a levesben lévő zöldségeken kívül semmi értelmeset nem ettél.
3/5 anonim válasza:
Rendesen kéne enni, több zöldséget, nem perecet. Elég kevésnek hangzik, bár a perecet nem tudjuk, mennyi. Minőségre rossz, az biztos.
4/5 anonim válasza:
Vagy kamu kérdés, vagy full buta vagy.
5/5 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy fehérjére is szükséged lenne? Ez így elég csapnivaló volt, az összetételét, hasznos tápanyagtartalmát nézve. Hogy sok-e, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!