Ez sok volt mára? (peksutemenyt ettem csak)
Figyelt kérdés
Ettem egy virslis táskát, ez 100g volt. Aztán egy sajtos stanglit, ez is 100g volt. Valamint egy lekvaros fánkot ez, 70g volt. És meg egy kis kukorica kukorica salátát. Ezt sajnos nem tudom mennyi volt, de igazából olyan 5 evőkanál lehetett.
Ma már nem eszek többet.
Nagyon elrontottam a mai napot?
2018. szept. 28. 16:45
1/6 anonim válasza:
Kalóriában nem olyan rengeteg, de az összetétel borzalmas. 1-1 nap még nem vészes, de elég aggasztó, ha képes vagy egy napot is így enni, kivéve, ha extrém szükséghelyzet volt és tényleg nem volt más. Vagy ha nagyon lisztet kívántál, nem tudom, miért lehet ilyen, de vannak erős vágyak. Olyankor én a normál ételem fölött eszem a kenyeret, mozgékony napon még nem is gond... Kellenek a fontos tápanyagok, szeretem őket mindennap bevinni.
2/6 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a diéta nem arról szól hogy grammra mérve egészségtelen f.osokat együnk még ha kis mértékben is, hanem hogy változatos, tápláló, vitaminokban, rostban, zsírsavakban gazdag, laktató de ne magas kalóriatartalmú ételek egyél. Persze mindenkinek van olyan napja amikor nem tud kaját összekészíteni és muszáj a boltival beérni, és nem is fog összedőlni a világ vagy felszaladni csak ezért plusz egy kilo, de ne ez legyen az átlag.
3/6 anonim válasza:
Igen sok. Szégyeld magad! Menjél gyónni!
4/6 A kérdező kommentje:
Általában normálisan érkezem egyébként. Ez csak a mai nap volt.
2018. szept. 28. 17:38
5/6 anonim válasza:
Szia!
Ha nekem így alakult volna a napom, akkor most elmennék másfél órát biciklizni, aztán összedobnék egy zöldség-csirkemell-lenmagpehely-joghurt salátát, hogy kicsit helyrehozzam a mai tápanyagösszetételt, plusz ne ébredjek fel éjjel 2-kor, hogy mindjárt éhen halok.
A lényeg, hogy egy naptól nem lesz semmi bajod, nyugi.
6/6 anonim válasza:
hát jól látod ezt nagyon elrontottad, még egy sajtos tangli lecsúszik és véged... arról nem beszélve, hogy a "kukorica kukorica saláta" maga az ördög műve.. én a helyedben átgondolnám az életemet és ezentúl csak 4 evőkanál kukorica kukorica salátát ennék. A biztonság kedvéért hívj egy papot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!