Milyen volt ez màra?
Reggeli: 150 g natúr joghurt 30,g műzlivel, 10 g utifűmaghéjjal - 150 kcal, 25 g ch
Ebéd: 150 g sajttal töltött, baconba tekert karaj, 150 g tepsiben sült krumplival, savanyú uborkával
1 db 3:1 kappucsínó - ebben nem vagyok biztos, szerintem kb 800 kcal, 40 g ch
Vacsora: 500 g görögdinnye - 150 kcal, 35 g ch
Ha már többször eszel, ne csak az ebédben legyen valamirevaló fehérje.
Nos, nekem ez kemény koplalás, egyszerre is éhes maradnék, de rólad a világon semmi infó nincs. Bár ha elég neked ennyi, akkor valószínűleg jóval több mozgás lenne ajánlatos. Ha az valamiért nem megy s jól érzed magad s biztos vagy benne, hogy ez nem koplalás, hát OK, de akkor se cukrot kéne enni vacsorára - bár ha a tápanyagbeviteled OK, beleférhet az is. Elég jó kis ebéd, lehet, hogy megvan a fehérje, bár lövésem sincs, neked mennyi kell, azt se írtad, 40 kiló vagy vagy 110 (láttam én már igen kövéreket úgy enni, mint egy fogyózó vékony tinilány).
1-es neked is sok eszed lehet... az egész ebédre írtam a 800-at, nem a kappicsínóra... egyébként az 70 kcal.
2-es, 160 cm, 68 kg vagyok.
Attól függ mi a célod vele?
Fogyni fogsz tőle, de ez abszolút nem egészséges. Kevés a kalóriabevitel. (Napi 1200 a minimum amit be kell vinni, különben éhező üzemmódba kapcsol a test.) Többször egyél egy nap. Több zöldsëg, több fehérje, több rost. Olvass kicsit utána a dolgoknak és tervezd újra.
Nem tudom pontosan, milyen kajákat eszel, vagy hogy a rajtuk lévő címkékből dolgozol-e, de szerintem alábecsülöd a kalóriákat. Az ebéd szerintem is simán megvan 1000 kcal.
Összességében amúgy jó lenne kalóriban, ha súlycsökkenés a cél, de nem csak a szh-t kellene nézni, hanem a fehérjét is. Mondjuk vacsorára görögdinnye?
Elég fura étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!