Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sok volt mára az étel szerinte...

Sok volt mára az étel szerintetek?

Figyelt kérdés

100 g háztartási keksz

350 g alma

400 g rakott karfiol

A kaloria bazis szerint ez 1121 kcal en mégis teljesen uùgy érzem tele vagyok és fel vagyok puffadva. Ennyire sokat ettem volna? Tudom nem tul értékes tápanyagok de a kéthetente szombaton engedek egy kis kilengést

2017. okt. 28. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon kevés :(

Én 2500 kcalt szoktam enni.

Mit fogsz vacsoràzni?

2017. okt. 28. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy köszönő viszonyban sincs a tested igényeivel. Persze egyszer-egyszer még elviselhető, rendszeresen nagy problémák lennének egy idő után.

Kevés volt, én még dobnék rá minimum valami rendes fehérjét nyers zöldséggel.

Hogy ki mitől van tele, az eléggé változó, de a fő, hogy bevidd, amit be kell. A puffadás nem normális, akkor gondod van valamelyik étellel. A karfiol esélyes, sokan puffadnak tőle. De eleve ez a sok cukor... Nem mindenkinek tesz jót. Ha máskor nagyon máshogyan eszel, az is okozhat problémát. Láttam én már sokszor, hogy valaki valami szigorú diétában kilengett és sokkolta a szervezetét. Bár amit te ettél, az annyira nem agresszív normál esetben...

2017. okt. 28. 17:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Normàl esetben teljesen máshogy eszem.😀 Legjobb baràtom a túró, tojás, csirkemell, zab, párolt zöldségek. Es ellenségen a cukor és a liszt. És akkor persze eszek rendesen napi ötször. Csak vannak ezek a szombati napok amik ilyen rendhagyóak.

Màr vacsoràzni nem fogok, teljesen tele vagyok sajnos..

2017. okt. 28. 18:05
 4/6 anonim válasza:
Ezt tegnap is megkérdezted... 😒
2017. okt. 28. 18:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, ma értem haza külföldről, ahil nem volt netem.
2017. okt. 28. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor ne foglalkozz vele, ha ritka. Ha tényleg nem megy, ne erőltesd, egy nap nem a világ. Én azért máskor ügyelnék, hogy ne cukrokkal egyem magam tele a fehérje előtt (bár a csuda tudja, hogy a te rakott karfiolodban mi mennyi volt)... De én kicsit paranoid vagyok a fehérjével, szeretem, ha rendben van.

Amit írtál a normál étrendedről, az már sokkal jobban hangzik :)

2017. okt. 28. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!