Ez mennyire volt túl sok mára?
Figyelt kérdés
3 szelet csirkemell sok sajtmártással (aminek köztudottan sajt, vaj, liszt az alaoja vagyis egy kalóriabomba). Illetve ettem egy nagy marék mogyorót, 9db savanyú cukrot, és egy iislert. Nagyon nagy bűnözés volt ez a nap?2018. jan. 7. 17:45
1/7 anonim válasza:
Elég sok felesleges pluszt vittél be sok cukorral. Nem tudjuk mennyi idős vagy, hány kiló vagy, mennyit és mit edzel, milyen rendszerességgel, a hét többi napján mit és mennyit ettél.
2/7 A kérdező kommentje:
16/l. 51kg és 170cm. A hét többi napján és múlthéten tartottam magam a 900hoz, tegnap meg ma ettem ilyen rengeteget, ez most tuti visszadob 53kgra...😭
2018. jan. 7. 18:05
3/7 anonim válasza:
Így is túl keveset eszel.
Nem lenne szabad az alapanyagcseréd alá menni.
(Utóbbit kiszámíthatod pl. a kaloriabazis.hu-n)
Amúgy is túl vékony vagy, ráadásul fejlődő szervezeted sanyargatod teljesen feleslegesen!
Ha így folytatod, akár nagyon rossz vége is lehet!
(Ennek ellenére a mai ételek összetétele nem volt ideális, az biztos.)
4/7 anonim válasza:
170 centi 50 kilósan ennek kellett volna lenni 1 étkezésnek, aztán még ebből 2-t le kellett volna tolni. (minusz a savanyú cukor)
5/7 anonim válasza:
900?
Értelmetlen,ha írsz nekem ,akkor elmagyarázom mit kell csinálnod.
6/7 anonim válasza:
Mivel nincs mennyiség, nem tudom, mennyi volt a sajtmártás, de inkább enyhe koplalásnak tűnik a fenti, mint túlevésnek. Ez nagyon kevés étel s az összetétele sem igazán jó.
7/7 A kérdező kommentje:
Sajtmártás az nagyon sok volt rajta, körülbelül egy nagy merőkanálnyi.
2018. jan. 7. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!