Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen nasit szoktatok enni?...

Alexa930 kérdése:

Milyen nasit szoktatok enni? Mivel helyettesítettétek a csokit, chipset, gumicukrot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Borzasztó lelki állapotban vagyok, amiből nem mostanában fogok kimászni. Ilyenkor mindig valami nasit eszek. De le kell szoknom róla. 43kgot fogytam, teljes életmódváltással. Amíg rendben volt az életem, addig nem kívántam ezeket, de most nagyon.

Próbáltam egészséges sütiket sütni, alma, répa chipset... De hiányérzetem van így is.

Tudnátok nekem tanácsot adni, mit is ehetnék nasi helyett? Vagy ha van valami jó receptetek, megosztanátok velem?

Azt ne írjátok, hogy oldjam meg a problémákat, mert ahhoz legalább egy év kell, sajnos ilyen gyorsan nem megy.

2019. dec. 18. 20:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
15. Nem mindenki kalóriàk szàmolgatàsàval fogy.
2019. dec. 21. 17:21
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Almachips! Nem tudom mennyire vagy oda érte, de édes, kevés kalória, nagyon egészséges, és a ropogás is megvan meg a feeling hogy chipset eszel. Nagyon tudom ajánlani!
2019. dec. 28. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!