Ez sok volt mára? Hízni fogok szerintetek? Mit kéne máshogy csinálnom?
Figyelt kérdés
Reggeli: 1 szelet pirítós,1 tojáfehérje,100 g uborka
Vacsora: 40g zabkása vízzel + 1 banán,2 alma Mozgással elégettem 500 kalóriát Az ilyen mennyiségtől általában hízni szoktam, mit tudnék tenni? 19L 166cm/50kg
2019. nov. 28. 23:12
11/12 anonim válasza:
#8-as Ha belátod, hogy baj van, akkor az fél siker!
Ahogy most eszel, azzal kínzod a testedet, kihullik a hajad, elmarad a menstruációd, nem tudsz koncentrálni, nincs energiád, erőd semmire, akár az utcán is összeeshetsz, és kórházba kerülsz. Mindenképpen orvosra van szükséged, mert ehhez segítség kell, a testkép zavar nem játék!
12/12 A kérdező kommentje:
A normális válaszolóknak köszönöm. Nehéz számomra az evés, mert lelkiismeret-furdalást okoz. A hízás gondolata pedig megijeszt, de az én esetemben nincs is rá szükség. Próbálok változtatni. Tudna valaki mára egy étrendet írni?Nem tudom, hogyan kezdjek hozzá, nagyon megköszönném. Húst nem eszem.
2019. nov. 29. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!