Mennyi kalóriát kell ennem? 17/l
Semmi szükséged fogyàsra, mert a súlyod ideàlis. Ha ezt nem làtod, a fejedben van a probléma, testképzavar. Alapból egészségtelen BMR alatt enni. 170 centivel min. 2000 kalóriàra lenne szükséged, mondjuk àtlagos, heti 3x 1 óràs rendszeres mozgàs mellett.
Amit csinàlsz az koplalàs.
Veszed a testsulyod, es aszerint szamolod a makrokat. Igy ki fog jonni a dietadhoz kello korulbeluli kaloriaszukseglet (pl. 2g feherje, 3g CH, 0,5-1g zsir). Ha stagnalsz, akkor valamelyik tapanyagbol picit csokkents.
De hogy a kerdesre valaszoljak, neked legalabb 1600kcal (+/-100) kell, aktivitastol fuggoen pedig lehet az 1800 is ok.
Figyelj ezt neked kell kitapasztalni.
Nekem mint fèrfinek kb 2800 az elegendő (napi kb 1 óra mozgással,de volt olyan hölgy aki 1800al érezte jól magát, olyan is aki 2000el. Én amondó vagyok, próbálj meg 1600at enni és ha fogysz akkor emeld meg 200al.
Ez mindenkinél más, nagyon különbözik az életmódja mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!