Valaki aki a sok gyümölcstől hízott?
Mondjuk fogyókúra alatt akadályozott, vagy valaki aki a gyümölcstől hízott?(konkrét eset?) (A gyümölcscukor miatt)
Én most fogyózok(vagy súlytartás) és mikor kívánom az édességet mindig almát, barackot vagy szilvát eszek(pl napi 2db alma , 3-4 barack pl suliba ezt viszek) a többi étkezésem fehérje , reggelire van zabpehely.
Én kétlem hogy én híznék a napi szintű gyümölcsfogyasztástól ha sok is, úgyhogy továbbra is ezt eszem(csoki helyett) csak Kíváncsi vagyok ismertek valakit akinek ez bajt okozott ? Vagy nektek mennyire fér bele?
Ha tényleg utána nézel, és nem hiszed el, amivel egyesek ijesztgetnek, akkor egyböl rájössz, hogy a gyümölcsökben nincs annyi cukor, amitöl el lehetne hízni, még akkor sem, ha csak azt ennél folyamatosan.
Ahhoz, hogy gyümölccsel túllépd egy átlag ember kalóriakeretét, olyan mennyiségeket kellene fogyasztanod, ami fizikailag lehetetlenség (napi 5-10 kiló!)
Emellett a gyümölcsökben nem csak cukor van, hanem rengeteg vitamin meg ásványi anyag, amit máshogy nem lehet bevinni (a különbözö tabletták meg porok hatása meg sem közelíti az eredeti növényi élelmiszerekben lévök hatását!)
Én igen...
Terhesség első pár hónapjában semmit nem kívántam, CSAK a szőlőt dióval...
Sajna a kertben pont a szőlőlugas mellett van a diófa, ültem kinn az árnyékban, szedtem fel a lehullott diót, meg az érett szőlőt a lugasról. A terhesség felére 20 kiló feljött, és az orvos diétára fogott, miután teljesen kiborult az étrendem leírásától :) :) :)
De napi pár szem gyümölcstől, főleg alma, körte, narancs, grapefruit, ilyenek, semmi bajod nem lesz. Bogyós gyümölcsök is nagyon jók. Szilvával óvatosan, mert abban viszont jó sok a cukor. De pár szem abból is mehet nyugodtan.
"ugyanis 10 dkg dió köurl 800 kalória, mert majdnem teljesen szroadékbó (dióolaj) áll!"
Helyesen:
ugyanis 10 dkg dió közel 800 kalória, mert majdnem teljesen zsiradékból (dióolaj) áll!
“a különbözö tabletták meg porok hatása meg sem közelíti az eredeti növényi élelmiszerekben lévök hatását!”
Forrás?
Vagy ezt így hígyjük el neked bemondásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!