Fehérje poroktól lehet fogyni? Ha igen melyiktől?
Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 17:15
11/12 anonim válasza:
Klassz.
Én amióta fehérjét iszom, csak híztam. :") Valószínűleg ettől, mert mást nem változtattam. Legfeljebb annyit, hogy minimalizáltam a nasizást, de attól is pont fogynom kellett volna.
12/12 anonim válasza:
Hát ha semmi máson nem változtattál a korábbihoz képest, csal pluszban még fehérjét is iszol, akkor természetes hogy híztál, hiszen ennyivel több kalóriát vittél be. :)
A nasizás abbahagyása is hízást okoz, hiszen ha a szervezet nem jut rendszeresen táplálékhoz, elkezd tartalékolni , lelassul az anyagcsere, ezért kell diéta esetén napi 5ször étkezni, sőt szálkásító diéta esetén inkább 7-szer (két óránként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!