Szerintetek melyik a jobb? A minimectil vagy pedig a kínai reduce weight? Melyiktől lehetne gyorsabban fogyni?
Nem értem. Kérdeztek, aztán a választ rögtön elutasítjátok. Mert azt akarjátok hallani, amit ti szeretnétek, addig nem adjátok fel.
Ne vegyél ilyen semmirevaló sz@rokat, mert tényleg azok. Semmire nem jók, csak a pénzed költöd az állómunkáddal nehezen megszerzett fizetésedből. DIÉTA! Ezen van a hangsúly. Tudom, nehéz, de ne várd, hogy munka nélkül bármit is elérsz.
Kedves válaszolók!Nem mindegy, ki hogyan akar fogyni?Ha a kérdező tablettával, akkor azzal. Hozzátenném, én versenysport mellett szedtem tablettát és bevált.
Nos, a Minimectil uolyan mint a Reductil, uaz az összetevője, én próbáltam az Adipexet, a Reductilt, mindkettő hatásos. A kínai verziót nem ismerem, de sztem kínait ne is próbálj, inkább a Minimectil, sokan dicsérik!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!