Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek melyik a jobb? A...

Szerintetek melyik a jobb? A minimectil vagy pedig a kínai reduce weight? Melyiktől lehetne gyorsabban fogyni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 15:33
 1/5 A kérdező kommentje:
nem a lustaságról van szó. De megnézném,hogy te napi 8-10 óra aktív ipari álló munka után mennyire tudnál még mást is csinálni.Főleg mozogni amikor annak örülsz hogy egyáltalán élsz még. Ettől kicsit értelmesebb válaszokat várok.
2010. febr. 9. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem. Kérdeztek, aztán a választ rögtön elutasítjátok. Mert azt akarjátok hallani, amit ti szeretnétek, addig nem adjátok fel.

Ne vegyél ilyen semmirevaló sz@rokat, mert tényleg azok. Semmire nem jók, csak a pénzed költöd az állómunkáddal nehezen megszerzett fizetésedből. DIÉTA! Ezen van a hangsúly. Tudom, nehéz, de ne várd, hogy munka nélkül bármit is elérsz.

2010. febr. 9. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Első vagyok megint... Nem értem mi az összefüggés az nap 8-10 óra munka (bocsánat, de ennyit mindenki dolgozik, 8 óra az alap) és aközött, hogy helyesen táplálkozol!? Nem azt mondtam, hogy napi 3 órát fuss, hanem, hogy tanuld meg mit, mikor hogyan kell enni...
2010. febr. 9. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves válaszolók!Nem mindegy, ki hogyan akar fogyni?Ha a kérdező tablettával, akkor azzal. Hozzátenném, én versenysport mellett szedtem tablettát és bevált.

Nos, a Minimectil uolyan mint a Reductil, uaz az összetevője, én próbáltam az Adipexet, a Reductilt, mindkettő hatásos. A kínai verziót nem ismerem, de sztem kínait ne is próbálj, inkább a Minimectil, sokan dicsérik!

Sok sikert!

2010. febr. 11. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló vagyok!Azt még hozzátenném, hogy mielőtt elkezdenéd szedni, kérdd ki az orvosod tanácsát, érdemes egy laborvizsgálatot csinálni. Sok mellékhatása van, van pár betegség, ami esetén nem ajánlott.
2010. febr. 11. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!