Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Segitseg . Mit csinaljak?

Segitseg . Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
3 honapja szultem. A korhazbol +5 kiloval jottem ki de mar +15 nel tartok. Keves tejem van azert a fogyokura szoba se johet. Kb 30 35 kilotol szetetnek megszabadulni de persze nm egybol . gyogyszeren is gondolkodom . kerlek segitsetek. Mit csinaljak
2017. júl. 31. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficit=fogyás

Ez minden (divat) diéta alapja.

Nem akarsz fogyni, mert akkor még kevesebb tejed lenne (ez amúgy egyáltalán nem biztos, de ok)

Ezek után arról érdeklődsz, hogyan udnál fogyni.

Csak én nem értelek?

2017. júl. 31. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi van? A tabletták tuti nem jobbak, mint egy szolid deficit...

A fogyáshoz kalóriadeficit kell. Várhatsz az elválasztásig, de anélkül nem fogsz fogyni. Egy nagyon szolid deficittel snagyon jó étrenddel bizonyára nincs gond. Az életmódváltás amúgyis jó, ha a deficittel nem is csinálsz semmit, kevesen élnek tökéletes életmóddal... S később még csökkentheted a kalóriabevitelt, ha kell, egyelőre lehet, hogy elég lesz belejönni az életmódváltásba a kicsi mellett.

2017. júl. 31. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne egyél cukrot és fehér lisztet!

Ellenben bőséges tojást, zöldséget, csirkehúst,hüvelyeseket. Hidd el, a tiszta táplálkozás a legfontosabb. Ha most csak megállítod a súlyod gyarapodását,az már jó, ha már nem szopik a pici,akkor indulhat az aktív mozgás és a kajára nagyo odafigyelés.

2017. júl. 31. 17:08
 4/5 anonim válasza:

Nekem az esti futás segített (amikor már apa otthon volt a fiammal) és az, hogy igyekeztem elhagyni a cukrot.

Igaz még csak 3 kiló ment le, de külsőre már látszik az eredmény!

Igyál sokat, egyél főtt kaját, ne bolti készeket, ne nassolj, egyél változatosan. Biztosan egyén függő, de nálam pl ez vált be. Ha csak otthoni kaját ettem (sokszor főtt zöldségek, levesek), semmi túrórudi vagy pizza a városban, akkor egészen másképp hatott a szervezetemre az a bevitt kalória. Nassolni lehet magvakat, gránátalma bogyókat, gyümölcs turmixokat, stb.

Amúgy ha kitartó lettem volna, a fiam alvásai alatt végzett torna is hatásos lett volna. Youtube tele van ilyenekkel.

2017. júl. 31. 17:31
 5/5 Execlor válasza:
bélféreg
2017. aug. 1. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!