Rednox kérdése:
Napi mennyi kalóriát vigyek be a fogyás érdekében?
Figyelt kérdés
F/14 174cm2017. jún. 23. 18:10
11/13 A kérdező kommentje:
Az előző vagy?
2017. jún. 28. 15:02
12/13 anonim válasza:
Egy hónap alatt 8kg-t fogyni ugyanakkora retardaltsag, mint amit a kérdező akar. Szuperul egymásra találtatok gyerekek, de a hülyeséget nem kellene terjeszteni. Éppen nyitvatermők-zárvatermőket tanultatok legutoljára bioszon, nem kell senkit hitegetni mennyire vagytok képben a témában, mert semennyire...
13/13 anonim válasza:
Személyi edző az apám,tehát de,képben vagyok.Amúgy szerintem meg semmi közöd hozzá,hogy ki mit akar kezdeni a saját testével.Azt meg ne is említsük,hogy legalább 5-6 komment érkezett,abból egyedül én voltam képes segíteni is.Te is csak azért írtál ide,hogy elmondd,mennyire nem tetszik neked az,ha valami másnak sikerült.Gratulálok,nagyszerű felnőtt leszel/vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!