Reg enor érdekel Ismerősöm 17kg minusznál jár. A kerdés az, hogy fontos e hozzá a biocomis algakapszula? Es ha igen, helyettesíthető e olcsóbb algakapszulával
Hihetetlen, hogy még mindig mennyien benyalják ezt a regenor marhaságot. Én -23 kg-nál járok, mindenféle regenorok nélkül, normális, egészséges étrenddel, és sok mozgással.
Te is jobban járnál, ha azt a nem kevés pénzt inkább egy jó étrendbe fektetnéd.
szia! nem kell hozzá.
azt bírom, hogy azok irkalnak akik nem értenek hozza.a reg enortól nem vagy éhes, ezt nem értik meg sokan.reggel ittam egy kavet, 3 kor úgy tuszkoltam le a csirkemellet zöldseggel abszolut nem voltam ehes.
magyarul ettől fogysz, h nagyon keveset eszel mellette.abszolut nem éhes az ember.algakapszula nem kell mellé.üdv
Ha még aktuális a kérdésed akkor a REGENOR fogyasztásánál pótolni kell az ásványi anyagokat és a vitaminokat.
A legjobb választás az ALGA de lehet használni az ásványi anyag komplex készítményt is.ÜDV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!