Fontos! Legjobb étvágycsökkentő?
A barátnőd nem azért túlsúlyos, mert sokat eszik.
Okozhatja helytelen táplálkozás, és hormonális rendellenesség. De a legvalószínűbb, hogy mindkettő. Az előbbit mindenféleképpen rendbe kellene tenni, az utóbbit meg meg kéne nézetni egy orvossal.
Helyes táplálkozás: hús és zöldség, gyümölcs. Igen, jól látod, a szénhidrát nem épp egészséges. Gondolom rengeteg kenyeret, tésztát, péksütit, szendvicset, hasonlókat eszik a barátnőd. Akkor ne is csodálkozzon.
Még egyszer mondom: a testzsírszázalék NEM függ össze az elfogyasztott étel mennyiségével. A minőségével már igen. Pont ezért teljesen felesleges étvágycsökkentőt használni. Tulajdonképpen minden embernek felesleges, csak a cégek és a reklámszakemberek profitálnak belőle, de ezt most hagyjuk.
Az itteni fogyókúrás témakör általában laikusokból áll, akik a női magazinokból tanulnak. Én sokkal jobban értek a témához, ha gondolod, írj privát üzenetet. Vagy ha nem, akkor tedd fel a kérdésed a Sport témakör Egyéb kérdések kategóriájában, ott azért vannak okos emberek.
Adipex retard.
nekem segített. pedig én sokat sem eszem, egyszer meghíztam, azóta nem tudom leadni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!