Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mikor kezd el hatni a Cefamada...

Mikor kezd el hatni a Cefamadar homeopátiás étvágycsökkentő?

Figyelt kérdés
Már majdnem beszedtem az egész dobozzal (napi 3x2) de nem érzem, hogy csökkent volna az étvágyam...
2013. máj. 2. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
SOHA, semmi hatása sincs.
2013. máj. 2. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
28%
Lehet mégis el kellene menni a piacra azért a nyamvadt zöldségért?
2013. máj. 3. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Én anno még beszéltem a Cefamadar forgalmazójával :)

Vagyis a cég kapcsolattartójával, kedves ember.

Megvannak a tanulmányok, amik szerint működik. De azért két dologgal egészítsük ki a képet a teljesség kedvéért.

Étvágyat csökkenteni úgy hogy az minden embernél működjön NEM LEHET természetes hatóanyagokkal, DE LEHET drogokkal (diszkódrogok, ilyen hatású gyógyszerek). Tehát igazából étvágyat így lehet csökkenteni, és persze normális táplálkozással ahol éhséget jóllakottság (éhség elmúlása) követ.

Következik még, hogy az éhség mesterséges elnyomása NEM egyenlő a fogyással! Tehát ha valamilyen módon csökkentjük is az éhség érzésünket, ez még nem jelent fogyást, óóó bizony nem, távolról sem. A fogyás LEHETŐSÉGÉT jelentHETI, mivel talán kevesebbet eszik így az ember. De a gond, hogy a kevesebb evés SEM eredményez mindenképpen fogyást, vagy csak korlátozott mértékűt.

Minőség > mennyiség. (!!!)

2013. máj. 4. 11:53
 4/4 Makoscsiga ***** válasza:

"de nem érzem, hogy csökkent volna az étvágyam."

Persze, hogy nem csökkent, mivel a homeopátiás szerekben nincsen semmi ami az étvágyadat csökkenthetné, az egész egy átverés.

2013. máj. 11. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!