Ki hogy csinálta? Aki csinálta?!
Tudom hogy sokan csináltátok Adipexel!
Kérlek írjátok a tapasztalataitokat!!!
Mikor kell beszedni,stb.
Ki mennyiről kezdte (súly)?
Mennyi idő alatt mennyi?
Mozgás?
Tudom hogy sokat kérdezek,de ez az egyetlen esélyem azt hiszem és picit félek belekezdeni,de muszáj!Tehát ezért szeretnék tájékozott lenni!Előre is köszi!
Tudom hogy nem egészséges,de létszí' a kérdéseimre válaszoljatok!!!
Azért nem kapsz választ, mert idiótáknak az nem jár! Te is csak egy akarat gyenge cucu vagy! Nem értesz a táplálkozáshoz, nem is akarsz érteni hozzá, nem veszed a fáradtságot, hogy megtanulj róla bármit is.
"Ez az egyetlen esélyem" Akkor jó sokat szedj be, hogy hamar megálljon a szíved... zseni.
Detto... az a véleményem mint az előzőnek.
kezdet voltam.
Váltani szeretnél?? gratulálok, talán nem jöttél rá hogy ezek a szarok nem jók semmire?? Ennyi felesleges pénzed van?? nem hiszem el.
kezdet voltam.
Esetleg egy kis mozgás, mondjuk heti 2-3 alkalommal 30 perc és egy kis átalakítás az étrendedben? Így nem egészségesebb, mint egy bogyóval, ami nemcsak káros, de lófütyit sem ér? Merthogy anno én is próbáltam és annyit ért, mint halottnak a csók.
Ne tedd tönkre Magad, kedves Kérdező.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!