Neera léböjttel ki mennyit fogyott, aki csinálta?
Bocs, hogy nem igazán a kérdésedre válaszolok. Én nem vagyok híve ezeknek a fogyasztós cuccoknak, sokkal inkább a természetes fogyásnak. Pl.: teljes kiőrlésű dolgok, cukor helyett mézzel ízesítés, 8 után nem evés, inkább több kisebb étkezés, mint egyszeri zabálás, sok gyümölcs,-zöldség és természetesen sok mozgás.
Párom így fogyott 13kg-t. Persze idővel.
két éve februárban csináltam a neera kúrát. Négy kilót fogytam tőle, 10 nap alatt és gyakorlatilag, az első zöldségadag megevése után visszajött az egész. Viszont hihetetlenül szenvedtem és már azzal is kiegyeztem volna, hogy csak a vizet igyak....a neerára rá sem tudok nézni.
Volt valamelyik csatornán egy műsor, ahol a riporterek saját magukon tesztelték a fogyókúrás csodacuccokat. Na ezt nagyon leszólták. Viszont hipnózisra jártak aztán és attól hihetetlen mód fogytak. Valamint elégettek a szemük láttára egyetlen chips darabot, amiből majd egy kanálnyi zsír lett. Az azért elég ütős volt :)
Sok sikert! Bármit is választasz :)
Nekem egy ismerősöm csinálta meg a tíznaposat. Gondoltam, ha életben marad, akkor én is belevágok. Az ő példáján elég sok mindent megtudtam a kúráról. Közben találtam egy friss blogot ( parosbojt.blogspot.hu ), hogy valaki mit tapasztal a Neera böjt közben. Be lehet szarni rajta!
Én jövő héten kezdem el. Ha megmaradok, lehet, hogy megírom mennyit fogytam. :)
Hétfőn belekezdtem a léböjtbe.
Ez a 3. nap és most elég nehéz, hogy a kollégák elmentek ebédelni. De kibírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!