Aki csinálta már, és fogyott Norbi módszerével, segítene nekem?
Szia!
Én 2006-ban 18 kg-ot adtam le, akkor még a régi kódok voltak érvényben, azt használtam. Déli 12 óráig mindent megettem, még a csokit is. Utána viszont csak zöldség és sovány hús ment, illetve sok vizet ittam.
Nem mozogtam, mert nem volt lehetőségem rá, de ezzel a módszerrel a 18 kilót kb. 4,5 hónap alatt dobtam le. :)
Tehát ezzel is le fogsz fogyni, persze ha gyorsabb hatást akarsz elérni, csakis 1-es kódú (néha becsúszhat 2-es is) ételeket egyél. :) És persze mozogj! :) Azóta én is rákaptam a sportra. :) A torna nemcsak a fogyást segíti, hanem megakadályozza, hogy a súlyvesztés miatt megereszkedjen a bőröd, a melled, a hasad. Én Réka DVD-ire tolom és jógázni is elkezdtem. :)
Sok sikert!!!!! :)
26/L
Köszi a választ. Szombaton kezdtem el a Norbis módszert, eddig csak 1eseket eszek, és csak 1est is akarok enni, max néha néha 2es mondjuk ebédre. Tornázni már tornázok Norbira kb 1,5-2 hónapja, de sajnos a karomon a bőr eléggé meg van már ereszkedve :(
Norbinak szoktam csinálni a Duci tréning 2008-at, abból egyszerre 2db váltogatva, a gladiátor1-et, kb 4szer az 1000 kalóriás kickboxot, meg most megvan a azthiszem Hősök torna vagyn nemtudom mi a címe, amikor sokan tornáznak egyszerre 1 órát. Ezeket váltogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!