Milyen komoly mellékhatási lehetnek a Minimectil, Reganon, Adiplex retard vagy Reductil fogyasztószereknek?
Elsősorban elmebajt okoznak. Mivel haszna egyiknek sincs, ezért idővel teljesen kiábrándul a fogyni vágyó, így elkeseredésében emó-jelleggel felvágja az ereit.
Diétázni és sportolni kéne.
én a reductilt szedtem, végso elkeseredésemben. segített is, 10 kg 2 honap alatt. aztán 2 honap mulva elhagytam magam, és 5 visszajott, most meg ettol vagyok depis. és azelott nem kellett, most magas vérnyomásra szedek gyogyszert:((((
egyébként szépen, fokozatosan minden a tájékoztatoban leírt mellékhatást tapasztaltam: fejfájás, székrekedés, majd fel voltam porogve állandoan, nem aludtam, az elso honap végére kezdett a vérnyomásom is emelkedni, mikr már a pulzusom is nagyon szapora volt (120, alapbol), abbahagytam a kurát. és nem ajánlanám senkinek.
ismerek olyat, akinek a gyomrát készítette ki, olyat akinek semmi baja nem volt tole, olyat is, aki nem is fogyott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!