Így egész nap lehet sütit, palacsintát, muffint enni, akár este is diétakor bűntudat nélkül? Most ez komoly vagy csak átverés? Mi a véleményetek?
Találtam egy oldalt ahol nagyon dicsérnek valami kilófaló lisztet. Most ez tényleg annyira jó lenne hogy még akkorsincs belőle gond ha este tolok ebből a lisztből palacsintát,sütit?
Most akkor ebben a lisztben nincs kalória vagy hogy működhet ez? Én nem igazán tudom elhinni...
Indok... indok? Jó tegyük fel van ilyen liszt, ami teljesen kcal mentes. Ettől függetlenül ugyan úgy belenyomod a cukrot/édesítőszereket, tojást, tejet meg még ami kell bele.
Viszont az, hogy 0kcalos legyen az lehetetlen kivéve ha műanyag az egész amit meg sem tudsz emészteni.
Kíváncsi lennék a tápértéktartalmára (főleg a szénhidrátra.)
Lehet, figyelmetlen vtam, de én nem találtam az oldalon....
jah. csak akkor nem úgy "működne" mint egy rendes liszt. se állagra se ízre.
ha leállsz a diétával akkor a te döntésed mit csinálsz. kevesebb mozgás és csalós napok beiktatásával simán tudod tartani a súlyod, de azt az étrendet amivel híztál felejtsd el. simán bevihetsz 5-700 kcal+ -t a mostanihoz képest, és tartható lesz a súlyod, ettől függetlenül nem bíztatnálak hogy este pizzát egyél rendszeresen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!