A Zero Cola átverés?
Mert az van ráírva, hogy 0.2 kcal/100 ml, 0,01 g fehérje, 0 g zsír, 0 g szénhidrát. De a karamell akkor micsoda? És ha csak 0,01 g fehérje van benne, akkor mi adja a kalóriája többi részét? Ráadásul még a cukornál is cukorízűbb.
Nem mintha nagyon számítana, csak érdekel.
Igen!attol hogy light az csak ra van irva nem kell hogy igaz legyen ha sukros szarral akarod mergezni magad akkor az originalt vedd ugyananyi a cukor csak mas az edesito benne es mashogy van fel tuntetve vagy egyaltalan nincs a multi cegek nagyon rafkosak
ui.inkabb igyal csapi vagy asvanyvizet ha edeset akarsz akkor meg gyumolcs levet de a jobb minosegut az lenne a legjobb ha frissen facsartat innal
"ugyananyi a cukor csak mas az edesito benne es mashogy van fel tuntetve vagy egyaltalan nincs a multi cegek nagyon rafkosak"
hát, nem tudom, szerintem a cukorbetegeknek készítik ezeket a termékeket elsősorban (másodsorban meg ugye, aki figyel a kalóriabevitelre) éa ha pl egy cukorbeteg issza azt a kólát, amit cukormentesnek csomagoltak és rosszul lesz tőle netán meghal, az a gyártó cég hibája és sztem ilyeneket nem vállalna be egy ilyen multi cég, mint a Coca Cola...
Előzőnek:
A Light-ban sincs cukor EGYÁLTALÁN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!