Ez nem csak egy átverés?
szeretném megtudni hogy ez átverés-e mert egyszer már a hekkerek 20000 ft-ot elvettek tőlem...:S
és ha nem átverés akkor milyen tapasztalatok vannak? jó? fogjak bele?
egy email cimböl nevedböl és keresztnevedböl szerintem nemtudnak pénzt kicsalni töled, csak ne tárolj olyan adatokat az emailcimeden h bankkártya szám és hasonlok:D
ennek szerintem az a lényege h átküldik leirnak benne 1-2 dolgot aztán leirják,hogy mennyél el találkozz személyesen a csávoval és X ezerér csinál neked edzéstervet meg étrendet.
vagy utánna fizess X összeget ha akarsz személyreszabott terveket, átküldik, ha befizeted. na ott lehet max a lehuzás..
de nem hinném,hogy majd ö elmondja a nagy titkokat amit csak ö tud:D szerintem egy normális személyiedzö is ért ahhoz amit csinál... azzal jobban járnál.. vagy olvasgass neten sok jo tanácsot találsz ebben a témában ami müködik...
szoval alapjában abban az értelemben átverés szerintem,hogy nem tudsz meg többet erröl mint egy másik szakembertöl, csak ez jó marketing..hogy a termékét plusz értékel ruházza fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!