Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tul sovány vagyok?

Timea270 kérdése:

Tul sovány vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok !! Arra szeretnék választ kapni hogy hogyan tudnek kovereb lenni marmint tudjatok nagyon szeretem az egyedi testrefeszulo darabokat csak en nagyon sovány vagyok s hiaba eszek nem sportolok ptobalok izmosabb lenni de csak lefogyok szeretnem ha jol allananak rajtam a ruháknes nem ugy gondolom hogy nagy koverlenyek hnem csak izmosabb!! Elore is kosz a valaszokat

2015. febr. 7. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogyassz sok fehérjét, húsokat, tojást, túrót, olajos magvakat és kezdj el kondizni. Esetleg fehérjeturmixot is ihatsu edzések után, szerintem ez a leggyorsabb módja
2015. febr. 7. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:
A fehérjék nem hizlalnak és nem táplálók . Rozs kenyér , olíva olaj , rizs , köles , grízes és tésztás ételek , olajos magvak , késői vacsora , bőséges folyadék bevitel . A fehérje turmix a vesét és májat terheli és nem tartós a hatása .
2015. febr. 7. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Off. 2-esnek.

Ember, izmot akar építeni nem érted, nem dagadt akar lenni.

Mert a rozskenyér az építi az izmot. Persze...

A fehérje is hizlal, ha ku...rva sokat eszik valaki belőle és az egyik legtáplálóbb dolog, elengedhetetlen az izomépítéshez.

Az meg egy f..sság, hogy a fehérje turmix terheli a vesét meg a májat. A dopping, az igen, az terheli, nem a fehérje. Csak mikor sorra hullanak a doppingoló sportolók meg testépítők, meg mennek libasorban dialízisre, akkor jönnek ezzel az eget verő baromsággal, hogy ja igen, a sok fehérje szétszedte a veséjét, mert ugye ciki lenne bevallani, hogy sportorvosi koordinációval szúrták mindet.

Ha minden nap meginna 15 fehérjeturmixot akkor sem lenne baja, mert mire károsodhatna bármije is, addigira rá sem fog tudni nézni a shakerre. Nagyon hülyének kell lenne ahhoz és irtózatosan szorgalmasnak, hogy valaki fehérjeturmixszal szétcsapja magát.

2015. febr. 7. 10:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Most nem igazan tudom kinek higgyek !? De h meg tudnatok valamit mondani.... Ami latvanyosabb nem kell nagyon gyorsan van ra idom s amit ithon is meg tudok csinalni probaltam mar tornagyakorlatokat...
2015. febr. 7. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha izmot akarsz magadra szedni, igenis fontos a bőséges fehérjefogyasztás. Ha nem hiszel nekünk, olvass utána.
2015. febr. 7. 12:13
 6/7 A kérdező kommentje:
s miben van a legtobb feherje
2015. febr. 7. 14:12
 7/7 anonim válasza:
A fehérjedús étrend fontos, de nem elég. Növelni kell a kalóriabevitelt, az napi étkezések számát (5-6), tömegnövelő edzésterv kell. A leghatékonyabb fehérjék és tömegnövelők az ilyen célra készült étrend kiegészítők.
2015. febr. 12. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!