Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan szabaduljak meg 4...

Hogyan szabaduljak meg 4 kilótól 1 hét alatt?

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 18:33
1 2
 11/15 anonim válasza:
Egyszer 8 nap alatt 6 kilót fogytam szó szerint egy falat nélkül.De sajnos azzal kell egyetértenem aki azt írta ez csak jelentős súlyfeleslegnél lehetséges.Különben max.2 750 cal diétával
2014. júl. 14. 08:22
 12/15 anonim válasza:
Léböjt kúrával le tudsz adni 4 kilót egy hét alatt. Csak leveket ihatsz, enni nem lehet. Egy hét elteltével szép lassan kell visszaállni az evésre könnyü ételekkel.
2014. júl. 14. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:

A 4kg szerintem is kicsit sok, de attól vágj neki,attól h az emberek 90%-ának lehetetlen neked simán összejöhet.. Kezd azzal h sokkal több vizet iszol.. Érdekes módon ha szervezeted érzi h rendszeresen kap elég folyadékot nem fog tartalékolni annyit.. A második az edzés, ess neki jó keményen (ha van lehetőséged napi 2x) ùgy is első héten szokott megindulni a fogyás, utána kicsit belassul, guggolás,burpee,fekvőtámasz, futás.. A harmadik a kaja,de azt gondolom mondani sem kell, jó sok zöldséget,gyümölcsöt. Az édességet,kenyeret,tésztát inkább hanyagold..

A koplalás hülyeség,azzal csak mindent felborítasz,lehet kicsit fogyni fogsz mert kiürül a szervezeted de aztán ha eszel ùgy elkezdesz tartalékolni h lesz mit letornázni..

2014. júl. 14. 15:07
 14/15 anonim válasza:

Én kalóriaszámolással kerek 8kg-ot fogytam 1 hónap alatt.

Napi 4x vagy 5x eszek egy nap, de nem mindegy, hogy mit!

A következő hónapban edzéssel már csak 3kg-ot fogytam, de izomba viszont elég sokat szedtem fel.

Két és fél hónapnál tartok és eddig 12-13kg-ot fogytam, de nem éheztetem magam egyáltalán! Esténkén néha még egy jégkrémet is megeszek, lényeg, hogy a magamnak kiírt napi kcal-ba keretbe beleférjek.

Az alábbi kajákat és ételkiegészítőket zártam ki:

- disznóhús (a vaddisznó jöhet)

- pékáruk (helyette csak abonett)

- tészták (sajnos a pizza kilőve)

- olajak (nincs sütés csak párolás vagy főzés)

Szóval a kalóriaszámolós téma szerintem nálad is működhet.

A lényeg, saját testedre kiszámolt napi átlag kalóriafogyasztásod csökkentsd kb. 1000kcal-val. Ez heti 1kg mínuszt jelent átlagosan. Ami viszont nagyon fontos, hogy a fehérje bevitel mindemellett ne csökkenjen, mert akkor elsősorban az izomtömegedből fogsz veszíteni.

Sok városban van Széchenyi terves egészségcentrum ahol már alkalmaznak inbody gépeket, ami kiértékeli az emberi test felépítését. Maga a gépi vizsgálat kb. 1perc és teljesen ingyenes. A kiértékelésből megtudod, hogy mennyi a napi energiaszükségleted. Ezt nem szabad túllépni, mert különben jönnek a plusz kg-ok, ha viszont csökkented akkor veszíteni fogsz a súlyodból! Ez most csak nagyvonalakban mondtam (írtam le), de ez a lényeg. Ami nagyon fontos, ha elkezdesz edzeni akkor ne lepődj meg, ha kg-ok nehezen mennek lefelé, mivel azok az edzés alatt gyarapodnak, miközben a zsírtömeg csökken!

2014. júl. 14. 16:18
 15/15 anonim válasza:
100%

Nekem csütörtök este11-től hétfóig sikerült a nehezen összeszedett 5 kilótól "megszabadulni".Mindig vékony voltam/vagyok.

Ja! A trükk:kivették a vakbelem!

2014. júl. 17. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!