1/8 A kérdező kommentje:
Őszinte válaszokat várnék,mindenféle tanácsot,segítséget elfogadok!
2012. ápr. 7. 12:35
2/8 anonim válasza:
Hm.
Szerintem nincs rajtad sok súlyfelesleg.
Inkább formálnod kellene magad.
3/8 anonim válasza:
Szerintem is inkább formáld a tested,fogyás nem szukséges.
4/8 anonim válasza:
5-10? irnod kene hany kilo vagy most meg milyen magas, mert ilyen kinézettel lehetsz 60 alatt is ha alacsony vagy, meg 80 körül is ha magas vagy.
5/8 A kérdező kommentje:
160cm vagyok és 57kg.
Én olyan mínusz 7 kilóra gondoltam még.
Elég lenne ?
Tudom hogy formálnom is kéne magam,de bevallom őszintén elég lusta vagyok. Minden sportot utálok (legalábbis csinálni :)) így naponta tornázok negyed órát, tudom hogy az igazából s.zart se ér,de nagyon nehezen veszem rá magam a sportra :S
2012. ápr. 7. 13:00
6/8 anonim válasza:
á nem kell 7 kilót fogynod akkor. 4-5 is bőven elég. keress rá a kalóriaszámolós diétára és azt csináld, 100%ban hatásos, megbizható. a sporthoz meg szerintem meg fog jönni a kedved ha mar fogytál egy kicsit.
7/8 anonim válasza:
Első vagyok.
A 7 kiló fogyás szerintem sok lenne.
Azért írtam hogy formáld inkább a testedet, mert azzal is megy le egy kis súly. Neked az alak a lényeg, nem az hogy mit mutat a mérleg :)
8/8 anonim válasza:
pff kib*sott mazlista vagy alkatilag...bun hogy ennyire nem torodsz vele... kezdj el futni es edzeni, tornazni... ebbol egy k*rvajo test lehetne irigykedem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!