Hogyan szabaduljak meg ésszerűen és tartósan legalább 4 kilótól?
Szeretnék kicsit karcsúbb és formásabb lenni, mert így nem igazán érzem jól magam a bőrömben. Nem vagyok kövér, 169/55 kg vagyok, de úgy érzem ez nem a legjobb.
Nem azt szeretném akarom, hogy 1-2 hét alatt lefogyjak, mert annál nagyobb hülyeség nincs. Bőven jó ha 1-2 hónap alatt sikerül.
Már voltak próbálkozásaim, azt hittem elég kitartásom van hozzá, de sajnos nem jött össze.
Szoktam futni néha, biciklizni, tornázni. Odafigyelek a kajálásra is. Már régóta nem fogyasztok pékárukat, vagy csak nagyon ritkán. Sok folyadékot iszok. De a legnagyobb gondot az édességek jelentik. Igaz sokkal kevesebbet eszek mint régen, de tudom h egyáltalán nem szabadna. Esetleg tudnátok vmit tanácsolni, hogy hogyan tudnék ellenállni?
Mivel kevésből nehezebb lefogyni, tudom h nem lesz könnyű:S
Olyanok tanácsát várom főleg akik ezzel foglalkoznak, vagy sikeresen lefogytak.
Szerintem egy-két kilónál többet ne fogyj:-)
Amúgy feszesedni sporttal lehet, ezzel fogysz is kicsit:-)
De továbbra is figyelj oda, mit eszel.
www.fogyasztotapasz.mywww.hu
Szerintem itt találjátok a legjobb módszert!Ami még nagyon fontos!Egészségessen lehet fogyni!A mai világban amiket már eladnak....hát...
Még valami!Ezt a tapaszt annak is tudom ajánlani,aki ténylegessen nem kövér!Mivel méregtelenitésröl szól a történet!Azaz szebb bőr,haj,egészségesebb közérzet,energia..stb.Én jelenleg 160/53 vagyok,de voltam 160/62 is!
Most jól érzem magam a bőrömbe és tele vagyok energiával!
Köszi a tippeket, még jöhet:)
ez a tapasz elég drága:S pedig kipróbálnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!