Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Évek óta nem bírtam megszabadu...

Évek óta nem bírtam megszabadulni a felesleges kilóimtól, újítsak ruhatárat?

Figyelt kérdés

kb 12 kilótól kellett volna megszabadulnom de az évek alatt csak tartottam nagyrészt a súlyomat 3-4 kg plusz minusz volt rajtam álltalában.

Az az a jojó efektus.

Már kezdek lemondani a szép alakról 3 hónap alatt kb fogytam 2 kilót.

Van valaki aki hasonló cipőben jár?

2014. jún. 18. 21:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem fogadd el magad! Te nem fogsz lefogyni, amíg kifogásokat gyártasz, sőt, tudod, hogy zabálsz és még sem próbálod leállítani magad.

Az életmódváltás nem egy nap,vagy egy hét. Nem úgy működik,hogy most akkor egy hétig fogyózom, nem eszem kenyeret, utána meg jól bezabálok!

Sport! Olyan nincs,hogy nincs rá idő. Max. nincs hozzá akaraterő! Pedig fontos része a csinosodásnak!

Szerintem fogadd el,hogy te szeretsz jókat enni lisztes, cukros dolgokból, sportolni nem szeretsz és kész.

2014. jún. 20. 06:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor nincs mese. Hagyd a francba az egészet. Nem akarsz változtatni, csak a kifogásokat keresed. Majd ha cukorbeteg, szívbeteg stb. leszel az elhízástól, lehet, hogy megjön az eszed, bár nem biztos. Cukorra, csokira, édességre fel! :) remélem bevágtál egy nagy adag gyümit 6 evőkanál porcukorral már korán reggel ;)
2014. jún. 20. 07:22
 13/13 anonim válasza:
Nem vagytok valami segítőkészek.Én is ugyanígy voltam szülés után 1,5 évvel. Nem értettem miért nem bírom tartani az 1300 kalóriás étrendemet. 3 nap után teljesen ki voltam. Plusz megvolt a fáradság is, pedig igyekeztem heti 2x, 3x tornázni.Kerestem egy jó nőgyógyászt, aki csináltatott hormonlabort, és megállapította, hogy magas az ösztrogén szintem. Megfelelően összeállított diétával és gyógyszerrel, nekem is megindultak a kilók lefelé, addig csak a zabálás volt. Nem kell rögtön lehúzni, de tény és való oda lehet figyelni arra, hogy mit eszik az ember.
2014. jún. 20. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!