Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit lehetne szedni az edzéshez...

Mit lehetne szedni az edzéshez hogy hatékonyabb legyen a fogyás? (többi lent)

Figyelt kérdés
2 éve ledobtam magamról 18 kilót most pedig visszajött 8. Összeszedtem magam és most le szernék adni újabb 18at. nekiálltam kalóriát számlálni és egyelőre napi fél órát lépcsőzőgépezni aztán 300 hasprés. mit lehetne szedni, hogy hatékonyabb legyen a dolog? semmi csoda fogyibogyóra nem gondoltam. 22L

2014. jún. 10. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg ne haragudjál, de nem lépcsőgépezni kéne, hanem elmenni egy fél órát futni vagy biciklizni.. A hasprés meg csak a hasizmodat erősíti, de ha nem adod le a zsírt a hasadról, akkor igazából nem is fog annyira látszani. Semmi ilyen bogyót ne szedjél sztem, mert hamarabb rámegy a szervezeted.. Inkább sok folyadék, sok zöldség,gyümölcs és kardió mozgás..Heti 4-5ször ha fél-1 órát bicajoznál vagy futnál és mellette nem lángost eszel hambival, akkor hatásos lesz, én a csodadiétákban nem hiszek. Én 25 kg-t fogytam.
2014. jún. 10. 20:17
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) vasárnap kezdtem (újra) a dolgot ezért lépcsőző gépezek egyelőre. a fokozatosság híve vagyok
2014. jún. 10. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok erőt és kitartást kívánok! :-)
2014. jún. 11. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!