Diéta, fogyókúra szempontjából érdemes-e szedni alacsony kalóriájú fehérjét?
Diétázok a legfőbb cél a súlyvesztés -5, -6kg.
Vásároltam vitaminokat, illetve Protein Power 1kg fehérjét.
Azt szeretném kérdezni, hogy akik diétáznak érdemes-e szedni fehérjét? Nem mindig eszem csirkemellet igazából ezért is vásároltam a terméket. Vacsora helyett menne egy 30gr fehérjepor, mit javasoltok, valamint naponta mennyit szedjek belőle ?
Továbbá nem-e fogok izmosodni, ,,meghízni" tőle? Étrendem megvan hús,hal,csirke,rízs,gabona müzli stb.., valamint 3x aerob edzés, 2x súlyzós edzés, hétvégén 2x 10km futás.
Kérem azok írjanak, akik tényleg tudnak segíteni előre is ksözönöm mindenkinek
Csak mert fehérjét eszel, nem fogsz izmosodni... Ha az olyan könnyű lenne! Ha fogysz, akkor épphogy izmot vesztesz, ennek minimalizálása miatt is érdemes edzeni és megfelelő mennyiségű fehérjét enni. (De van az a speckó eset, amikor egy kezdő elkezd edzeni s akár kalóriadeficit esetén is tud picit izmosodni az elején.)
Érdemes-e fehérjeport enni? Amennyiben Neked így kényelmes a fehérje bevitele, sokat edzel és/vagy valamiért keveset akarsz enni, célszerű lehet a jó minőségű fehérjepor, de ezt mindenki döntse el maga.
Én táplálékkal viszem be a fehérjét, extra odafigyelés és hús nélkül, így is lehet, fehérjeporral is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!