Tudnátok fogyókúrás torta recepteket ajánlani?
Egyáltalán miért kell alacsony kalória? Úgyis napi sok kalóriát meg kell ennie az embernek, 1-2 finom, laktató tortaszelet nem okozhat különösebb gondot. Inkább az összetételére figyelnék, sok torta annyira durván cukros, hogy fogyástól függetlenül is kerülném.
De ha tényleg alacsony kalóriát akarsz, akkor valami félig gyümölcs kreálmányban gondolékodnék, amihez nem is kell plusz cukor, a tészta passz, mert én olajos magvat eszem, nem szénhidrátot, de bizonyára sokan zabbal és zabkorpával vagy hasonlóval próbálkoznának, az ilyesmik elég alacsony kalóriásra képesek kijönni.
Jó, ez inkább gyümölcspiteféle az összetétele alapján, de attól még lehet torta kinézete :) A tetejére egy csomó tojáshabot is lehet tenni... Térfogata van, szép és kalóriatartalma alacsony...
Sokkal okosabb, ha a szülinapodra felfüggeszted a fogyókúrát és egyszer eszel tortát mindenféle kalóriafigyelés nélkül.
EGY napotól nem hízol vissza, akkor sem, ha aznap a jelenlegi adagok 5-szörösét eszed meg.
Utána folytatod tovább, ahogy elötte és még jobban is fogod bírni.
Szerintem süss egy gyümölcstorta alapot tönköly vagy durum búza lisztből. A cukrot helyettesítsd édesítőszerrel.
A tetejére tegyél gyümölcsöt és lehet cukor nélküli csökkentett zsírtartalmú tejszínhabot kapni.
Aztán egy szeletet megeszel az nem árt.
itt nézz körül
a főételek közt is van édesség
És én mindig ilyesmit csinálok mert a kicsi szünetből lesz a nagy meg a feladás
most valami túrós-gyümis tortán gondolkozok.. szerintetek?
Ja és mindenkinek köszönöm a válaszát!
Na túrós torta ritkán fogyókúrás.
De a túrót is lehet helyettesíteni.
ma 08:02-es: A túróval mi bajod van?
Kimondottan kevés benne a kalória, sok a fehérje és igen egészséges!!!!
Ha hülyeségeket tudsz csak írni, akkor inkább ne tedd!!!!
A kérdezönek: a gyümölcsös-túrós tökéletes lesz, mert finom, egészséges és (aránylag) kalóriaszegény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!