Mi a véleményetek a Kilófaló életmódról?
Nekem csakis jó véleményem van róla, bár sokan kritizálják. Természetesen nem világmegváltásról van szó, hanem olyan dolgokat összegez, és követ, amik bármely ésszerű életmódváltás részei.
Ami az abszolút pozitívuma számomra: a kipróbált receptek, amikhez általában ugyanazok a hozzávalók kellenek. A net tele van diétás sütikkel, ételekkel, de az egyikhez ilyen liszt, a másikhoz olyan kell (pl. teljes kiőrlésű vagy éppen rozsliszt stb.), azokkal próbálta ki, aki a receptet közzétette. Sem anyagi lehetőségem, sem helyem nincs ahhoz, hogy ennyifélét tartsak otthon, kellő mennyiségben.
Juditnak megvannak a lisztjei, azokat kell használni a sütikhez és egyéb ételekhez.
Az egyéb receptek is nagyon jók ilyen szempontból - már ki vannak kísérletezve a mennyiségek, nekem csak azt kell követnem. Akinek van energiája, hogy saját maga próbálkozzon, az tegye, nekem nincs.
Mióta van a webáruház is, azóta még könnyebb.
Én amikor csak tehetem, ezeket a recepteket használom, szépen lassan mennek le a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!