Segítség! Hogyan hizzak?
Figyelt kérdés
17éves vagyok. 43kg és 159cm. Többen is megjegyezték hogy rendkivűl vékony vagyok. én eddig nemfoglalkoztam vele de valoban észrevettem a mellméretem sokkal kissebb lett és a fenekemből fogytam sokat. Tavaly 50kg voltam, fogalmam sincs hogy fogytam ennyit , ahogy táplálkozom inkább hiznom kellett volna . Hogyan hízhatnék ? van olyan módszer ()2014. márc. 4. 18:38
1/4 A kérdező kommentje:
(elnézést hogy itt folytatom )amivel fenékre hízhatnék ? a hasamra nemakarok semmiképp mert nem tartom laposnak, sőt..
2014. márc. 4. 18:41
2/4 anonim válasza:
Gyógyszertárakba lehet kapni fenék feszesítő
3/4 A kérdező kommentje:
a feszességével nincs baj. hanem azzal hogy mivel sovány vagyok fenekem sincs nagyon.
2014. márc. 5. 22:55
4/4 anonim válasza:
Nincs olyan hogy egy pontos helyre hízz. Mindenhova megy a bevitt zsírokból. Egyél sok sertéshúst,csokoládét, de hogy egészségeset is mondjak, banánt! Barna rizs helyett krumplit. Ha hús és krumpli egyben van, tegyél hozzá szószt.Normális zsírral főzz (illetve anyukád), ne kókuszzsírral! Remélem segítettem,pillanatnyilag ennyi jutott eszembe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!