Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit mozogjak, hogy ne hízzak?

Mennyit mozogjak, hogy ne hízzak?

Figyelt kérdés
Ma nagyon-nagyon tönkretettem a diétámat. Ez az utolsó 3 kg nem akar lemenni már régóta, mert amikor érzem, hogy beindulna a fogyás, rám jön egy falásroham. Ma is ez történt. Megettem 3000 kcal-t... 158cm/45 kg vagyok(reggel, de holnap reggel nem állok mérlegre). 2,5 éve edzek edzőteremben, megfelelő, egészséges táplálkozással és kemény(heti 5) edzéssel átalakultam, izmosabb lettem, de akkor lennék megelégedve, ha az a szerencsétlen 3 kg lemenne, de nem megy, mert legyengülök a diétától, és utána jön a falásroham.. Ma ráadásul edzeni sem voltam, de ma még este kardiózok jó keményen. Szerintetek mit és mennyit kell ahhoz mozognom, hogy kb. 1000 kcal-t elégessek?
2013. nov. 6. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Tisztában vagy egyáltalán az alapokkal..? 45 kg-osan nem tudok rád sok izmot elkèpzelni se. De tudhatnád, hogy nem a mèrleg, hanem a tükör a mèrvadó. Szálkásító ètrend..?
2013. nov. 6. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:

45kg-ból fogyni... Uram isten.

2,5éve kondizol és még mindig nem tudod, hogy magasság -100kg alatt nem érdemes szálkásítani.

2013. nov. 6. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!