Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy ne hízzak vissza?

Hogy ne hízzak vissza?

Figyelt kérdés

1,5 hónap alatt sikerült leadnom 5 kg-t. Igazából azért változtattam az étrendemen, mert ideiglenesen fel kellett hagynom a heti 3*3 órás edzésekkel, így szükségét éreztem, hogy kevesebb tápanyagot is vigyek be a szervezetembe. Bár jobb időben naponta 5-10 km-ket sétáltam, mégsem volt lehetőségem az intenzív mozgásra.

Ennek megfelelően elhagytam a napi 3 bögre tejeskávét, és helyette napi max fél bögrényi tejet iszom 2-3 részre osztva kávéval. + a napi 6 almám helyett is csak 3-at eszem+ egy körtét. Viszont mivel az ebédem és a vacsorám is 3-3 abonett felvágottal (csirke/pulykasonka), 1-2 paradicsommal és 1-2 paprikával, ez elég talán elég kevés lesz, ha ismét el szeretnék kezdeni edzeni (kondi), és nem szeretnék (még több) izmot veszíteni.

Kérlek, tanácsoljatok valamit, hogy és mit lenne érdemes tennem! :)

2013. okt. 10. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:

" Hogy ne hízzak vissza? "

-ne térj vissza a zabáláshoz (nem kell 3 b.tejeskávé továbbra sem )

2013. okt. 11. 06:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Hal, hús, tojás és nem pulykasonka! Mellé bőven zöldségek minden napszakban. Abonett, tejeskávé elhagyandó.
2013. okt. 11. 07:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Én reggelire gyümölcsöket meg zabpelyhet szoktam enni egy kis natúr joghurttal. tízóraira valamilyen gyümölcsöt. Ebédre csirkemellet salátával. Edzés előtt egy energia szeletet vagy banánt, ami elég sok energiát ad egy másfél órás edzéshez. Vacsira pedig éppen kitalálok valamit, ami jó edzés után. :) Fontos, hogy napi 5 étkezés meglegyen, és ne egyél tésztaféléket. Ja és figyelj a folyadékfogyasztásra is. Egyébként ha elkezdesz edzeni, nőni fog a testsúlyod picit, de ez izom lesz, és szép tónusos leszel, szóval ettől nem kell megijednek! :)
2013. okt. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!