Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Létezik olyan fogyasztószer...

Létezik olyan fogyasztószer ami tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
Nem azt várom el, hogy a semmi mellett egyszerűen repüljenek a kilók rólam, hanem olyat ami segít a diéta és a sport mellett fogyni. Sporttól izmosodom, de nem fogyok és kisebb szeretnék lenni nem izmosabb. Hiába koplalok vagy kihagyok dolgokat amik hizlalnak az étrendemből semmi változás, ezért szeretnék valamit kipróbálni, ami segítene, de olyat ami mellett ne kelljen halálra dolgoznom magam, mert asztmával nem bírnék annyit edzeni és nem is vagyok profi testépítő vagy sportoló, hogy egész nap csak sportoljak:) Nem szeretnék hülye vagy sportolj ne zabálj stb válaszokat mert az nem segítség:) köszönöm!
2013. okt. 4. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Sportolás előtt vegyél be 500-1000 mg L-karnitint, mely az az anyag, mely a zsírsavakat a sejtfalakba, a mitokondriumokba szállítja, oda, ahol a zsírsav felhasználása megtörténik. Ám mozgás nélkül ez sem segít.
2013. okt. 4. 19:01
 2/5 Sowilo ***** válasza:
76%

Ezt ne a fogyókúra kategóriában tedd fel, hanem mondjuk sport-mozgásban. Itt a válaszolók fele nők lapján nevelkedett agyhalott zombi.

Amúgy egy pár tény:

- ha a diétától nem fogysz, akkor nem jó diétát csinálsz, vagy rosszul csinálod. Gyanítom, hogy nálad ez a gond, ha egyáltalán a koplalás szóba jöhet, mivel a koplalás hízlal.

- a sport se nem izmosít, se nem fogyaszt. A testkompozíciódat az étrend variálásával változtathatod meg, a sport arra kell, hogy maga a folyamat beinduljon.

- nyugodj meg: soha a büdös életben nem lehetsz túl izmos, ha csak nem szúrod magad szteroiddal.

- nem mindegy, mit nevezünk sportnak.

- amit "fogyasztószerként" reklámoznak az kamu. Amit zsírégetőként, az jó lehet, viszont csak a megfelelő étrend és mozgás sikerességét dobja meg pár százalékkal, magában pénzkidobás.

Látszik hogy nem vagy képben. Ha érdekel valami konkrétum akkor írd ide, de feleslegesen nem koptatnám a billentyűzetem...

2013. okt. 4. 19:27
 3/5 A kérdező kommentje:
sporttól minden nélkül elég hamar izmosodok...kb 1 hónapi heti 4-5x-i futás után olyan combom lett mint annak az ismerősömnek aki hónapokon keresztül minden nap fut ugyhogy azzal leálltam
2013. okt. 4. 21:25
 4/5 A kérdező kommentje:
diéta nem 100%os mint ahogy kéne legyen de nem is tudnék teljesen egésznap odafigyelni rá de persze nem zabálok össze minden szart, sport címszó alatt meg sokmindent kipróbáltam mint említettem futottam akkor sikerült legyűrni az asztmámat de leálltam utána aerobik, kondi és minden tipikus női különórák kondiba:) és igen inkább zsírégetőt szeretnék, illetve láttam hogy pár embernek bejöttek ezek az elveszik az étvágyadat étrendkiegészítők de nem bízok azokba...tény hogy nem vagyok képbe a dolgokkal viszont hogy semmi változás nincs az nem tetszik
2013. okt. 4. 21:30
 5/5 Sowilo ***** válasza:

De hidd már el, azért nincs eredmény, mert rosszul csinálod. Látszik hogy fingod nincs az egészhez, ha olyat írsz, hogy el kell venni az étvágyadat. Attól nem fogsz lefogyni ha kevesebbet eszel, a minőségen van a lényeg. Biológiai képtelenség hogy ne fogyjál le a normális diétától és mozgástól. Ha leírnád hogy mit hogy csináltál kijavítanám.

Amúgy a zsírégető a már működőképes diétához ad hozzá pár százalékot, ha ez nincs meg, akkor a zsírégető is felesleges, leírtam már.

"tipikus női különórák kondiba" - ez is egy oka lehet a sikertelenségnek, minden embernek a "pasis" súlyzós edzés a legjobb fogyásra is.

2013. okt. 5. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!